Legge til og fjerne venner på PSN

Slik legger du til og fjerner venner på PlayStation Network

Finn ut hvordan du sender venneforespørsler, administrerer forespørslene dine og fjerner venner fra PlayStation™Network (PSN).

Slik sender du en venneforespørsel på PSN

Velg en konsoll eller enhet nedenfor for å se trinnene. Søkeresultatene kan variere basert på spillerens personverninnstillinger. Dine egne personverninnstillinger er også med på å bestemme hvem som kan sende deg en venneforespørsel.

1. Trykk på PS-knappen for å gå til kontrollsenteret, og velg Game Base
  2. Fra Venner-fanen velger du Søk etter spillere
  3. Angi en spillers ekte navn eller online-ID.
  4. Velg spilleren du vil bli venn med.
  5. Velg Legg til venn for å sende spilleren en venneforespørsel.
  6. Marker avmerkingboksen for Del virkelig navn for å bli nær venn med en spiller.

Du kan også gå til hjem-skjermbildet og velge Søk for å finne spillere du kan legge til som venner.

1. Velg Venner fra funksjonskjermen.
  2. Angi spillerens online-ID i Søk-fanen.
  3. Du kan også søke i Spilt sammen-fanen for å finne spillere du har samhandlet med under onlinespilling.
  4. Velg Legg til i Venner ved siden av spilleren som du vil legge til som venn.
  1. Fra hjem-skjermbildet trykker du på Venner > Legg til venn, og deretter søker du etter spilleren.
  2. Trykk på spilleren for å åpne profilen deres, og velg deretter Legg til
  3. Du kan velge Del virkelig navn og bilde. Trykk deretter på Send forespørsel.

Slik godtar du en venneforespørsel på PSN

1. Trykk på PS-knappen for å gå til kontrollsenteret, og velg Game Base
  2. Fra Venner-fanen velger du Vis alle venner
  3. Velg Venneforespørsler. Du kan Godta en venneforespørsel, Avslå en venneforespørsel, eller velge Avbryt for å avbryte en sendt venneforespørsel.
  1. Velg Venner fra funksjonskjermen.
  2. Velg Venneforespørsler, velg en forespørsel, og velg deretter Godta
  3. For å avslå en venneforespørsel eller en forespørsel om å vise det ekte navnet ditt, markerer du spilleren som sendte forespørselen du vil avslå, trykker på OPTIONS-knappen, og deretter velger du Slett venneforespørsel eller Slett forespørsel om å vise det ekte navnet ditt.
  1. Fra hjemskjermbildet trykker du på Venner > Forespørsler. Herfra kan du Godta eller Avslå venneforespørsler.
  2. For å avbryte en sendt venneforespørsel åpner du profilen til spilleren og velger Sendt > Avbryt venneforespørsel.

Slik fjerner du en venn på PSN

• På PS5- og PS4-konsoller åpner du spillerens profil og velger … Mer > Fjern fra Venner.
  • På PlayStation-appen åpner du spillerens profil og velger Venner > Fjern som venn.