Oppnå trophies på PlayStation-konsoller

Slik oppnår du trophies på PlayStation-konsoller

Finn ut mer om trophy-innstillinger, hvordan trophy-nivået ditt bestemmes, og hvordan du synkroniserer trophies på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller

Hva er trophies?

Du kan oppnå trophies ved å gjennomføre oppdrag, for eksempel å fullføre nivåer, finne samleobjekter eller fullføre bestemte oppgaver. Skaff deg sjeldne trophies, øk trophy-nivået, og få flere trophies enn andre spillere.

Slik viser du dine trophies

1. Velg profilbildet ditt på hjem-skjermen, og velg deretter Trophies.
    En liste over dine trophies vises.
  2. Velg et spill fra listen for å vise trophy-informasjon for spillet.
  3. Velg et trophy for spillet for å se informasjon om det.
  1. Velg Trophies fra funksjonsskjermbildet.
  2. Velg et spill for å vise informasjon om dine trophies fra spillet.
  3. Trykk på OPTIONS-knappen for å sortere trophies etter dato eller nivå, eller for å søke på Internett etter informasjon om dine trophies.

Trophy-nivåer

Tilgjengelige trophies, rangert med de vanskeligste først, er Platinum, Gold, Silver og Bronze. Antall og typer trophies, og betingelsene for å oppnå dem, varierer fra spill til spill.

Sjeldenhetsnivået avhenger av hvor mange spillere som har oppnådd samme trophy. Trophies er kategorisert i fire nivåer av sjeldenhet: Ultrasjeldne, svært sjeldne, sjeldne og vanlige.

Slik justerer du trophy-innstillinger

Trophies som du oppnår, er synlige på profilen din. Juster hvem som kan se spillene og spillhistorikken din i personverninnstillingene.

Slik synkroniserer du trophies manuelt

1. Velg profilbildet ditt på hjem-skjermen, og velg deretter Trophies.
  2. Trykk på valgknappen og velg Synkroniser med PlayStation Network.

Fra hjem-skjermen velger du Trophies og trykker på OPTIONS-knappen > Synkroniser med PlayStation Network.

Slik sammenligner du trophies med vennene dine

1. Logg på PlayStation™Network, trykk på PS-knappen, velg Game Base, trykk på valgknappen, og velg Venner eller Søk
  2. Velg profilen til spilleren du vil se trophies for.
  3. Fra kategorien Oversikt velger du trophies.
    Hvis du velger et spill, kan du se trophies for det spillet.

Du kan også sammenligne trophies med andre spillere fra ditt eget trophies-skjermbilde.

1. Velg profilbildet ditt fra hjem-skjermen, og velg deretter Trophies
  2. Når du er på trophies-skjermbildet, trykker du på triangelknappen.
  3. Velg spilleren du vil sammenligne trophies med.
    Hvis du vil endre spilleren du sammenligner trophies med, kan du trykke på triangelknappen og velge Bytt spiller.
  1. Velg Trophies fra funksjonsskjermbildet, og velg deretter Sammenlign trophies.

2. Velg spilleren du vil sammenligne trophies med.

Slik kan du forevige trophy-øyeblikkene dine

Konsollen kan automatisk lagre et skjermbilde eller videoklipp på PS5-konsoller av øyeblikket der du oppnår et trophy

• Du kan se trophy-øyeblikkene dine fra skjermbildet for trophy-detaljer og Mediegalleri
  • Hvis du vil endre filmklippinnstillingene, går du til Innstillinger > Filmklipp og kringkastinger > Trophies.

• Du kan se trophy-øyeblikkene fra Filmklippgalleri
  • Hvis du vil konfigurere innstillingene for å ta skjermbilder, velger du Innstillinger > Deling og kringkastinger > Skjermbildeinnstillinger

Slik sporer du dine trophies på PS5-konsoller

Legg til ønskede trophies i trophy-sporeren slik at du raskt kan vise informasjonen om hvordan du fikk dem, uten av du må gå ut av spillet.

Hvis du skal spore fremdriften mot et trophy på PS5-konsollen, velger du kortet for trophyet du vil spore, og deretter velger du Begynn å spore

Hvis kortet for trophyet du vil spore ikke vises, må du gå til hjem-skjermen eller kontrollsenteret, velge profilen din og deretter velge Trophies. En liste over trophies vises, og du kan velge hvilket trophy du vil spore.

• Du kan spore opptil fem trophies per spill.

Slik sletter du trophy-informasjon

Du kan slette trophy-informasjon for et spill hvis du ikke har oppnådd trophies i det spillet ennå.

Velg trophyet, trykk på valgknappen, og velg Slett.

Velg trophyet, trykk på OPTIONS-knappen, og velg Slett.

Gå til Profil > Trophies. Trykk på spillet du vil slette trophy-informasjon for, og velg Slett.