Slik oppnår du trophies på PlayStation®-konsoller

Finn ut mer om trophy-innstillinger, hvordan trophy-nivået ditt bestemmes, og hvordan du synkroniserer trophies.

Hva er trophies?

Du kan oppnå trophies ved å gjennomføre oppdrag, for eksempel å fullføre nivåer, finne samleobjekter eller fullføre bestemte oppgaver. Skaff deg sjeldne trophies, øk trophy-nivået, og få flere trophies enn andre spillere.

Trophy-nivåer

Tilgjengelige trophies, rangert med de vanskeligste først, er Platinum, Gold, Silver og Bronze. Antall og typer trophies, og betingelsene for å oppnå dem, varierer fra spill til spill.

Slik justerer du trophy-innstillinger

Trophies som du oppnår, er synlige på profilen din. Juster hvem som kan se spillene og spillhistorikken din i personverninnstillingene.

Slik synkroniserer du trophies manuelt

1. Velg profilbildet ditt fra hjem-skjermen, og velg deretter Trophies.
  2. Trykk på valgknappen og velg Synkroniser med PlayStation Network.

Fra hjem-skjermen velger du Trophies og trykker på OPTIONS-knappen > Synkroniser med PlayStation Network.

Sammenligne trophies med vennene dine på PS5-konsoller

1. Logg på PlayStation™Network, trykk på PS-knappen, velg Game Base, trykk på valgknappen, og velg Venner eller Søk
  2. Velg profilen til spilleren du vil se trophies for.
  3. Fra kategorien Oversikt velger du trophies.
    Hvis du velger et spill, kan du se trophies for det spillet.

Du kan også sammenligne trophies med andre spillere fra ditt eget trophies-skjermbilde.

1. Velg profilbildet ditt fra hjem-skjermen, og velg deretter Trophies
  2. Når du er på trophies-skjermbildet, trykker du på triangelknappen.
  3. Velg spilleren du vil sammenligne trophies med.
    Hvis du vil endre spilleren du sammenligner trophies med, trykker du på triangelknappen og velger Bytt spiller.

Forevige trophy-øyeblikkene dine

Konsollen kan automatisk lagre et skjermbilde eller videoklipp på PS5-konsoller av øyeblikket der du oppnår et trophy

• Du kan se trophy-øyeblikkene dine fra skjermbildet for trophy-detaljer og Mediegalleri
  • Hvis du vil endre filmklippinnstillingene, går du til Innstillinger > Filmklipp og kringkastinger > Trophies.

• Du kan se trophy-øyeblikkene fra Filmklippgalleri
  • Hvis du vil konfigurere innstillingene for å ta skjermbilder, velger du Innstillinger > Deling og kringkastinger > Skjermbildeinnstillinger

Slik sletter du trophy-informasjon

Du kan slette trophy-informasjon for et spill hvis du ikke har oppnådd trophies i det spillet ennå.

Velg trophyet, trykk på valgknappen, og velg Slett.

Velg trophyet, trykk på OPTIONS-knappen, og velg Slett.

Gå til Profil > Trophies. Trykk på spillet du vil slette trophy-informasjon for, og velg Slett.