Sådan bruger du Sony Pictures Core-appen

Lær, hvordan du bruger Sony Pictures Core-appen til at se videoindhold på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller.

Download apps til streaming

Sony Pictures Core-appen giver dig mulighed for at streame udvalgte film og TV-serier fra Sony Pictures Entertainment på PlayStation®4- og PlayStation®5-konsoller. Download appen for at komme i gang.

Sådan logger du på Sony Pictures Core på din PS5-konsol.

1. Vælg TV og video under Medier, og vælg Sony Pictures Core-appen.
  2. Log ind med dit logon-id, e-mailadresse, eller tilmeld dig.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  1. Fra indholdsområdet på din startskærm skal du navigere til TV og video og vælge Sony Pictures Core-appen.
    Du skal være logget på PlayStation Network for at få adgang til TV og video
  2. Indtast dit log ind-ID (e-mailadresse).
  3. Scan QR-koden for at logge ind.

Sådan foretager du køb i Sony Pictures Core-appen på PS5-konsoller

1. Vælg TV og video under Medier.
  2. Vælg Sony Pictures Core
  3. Vælg det indhold, du vil se, og vælg Føj til bibliotek for at købe eller leje det.
  4. Gå til Mit bibliotek for at se tidligere købt indhold.
  1. Vælg TV og video i indholdsområdet, og vælg Sony Pictures Core-appen.

2. Vælg det indhold, du vil se, og vælg Føj til bibliotek for at købe eller leje det.

3. Gå til Mit bibliotek for at se tidligere købt indhold.

Sådan ser du indhold på Sony Pictures Core

1. Åbn Sony Pictures Core -appen på din konsol.
  2. Gå til det indhold, du vil se, fra startskærmen, eller brug søgefunktionen.
  • Det er muligt at købe og leje videoindhold.
  • PlayStation Plus Premium-abonnenter har adgang til biblioteket "Inkluderet med PlayStation Plus".
  • Du skal have internetadgang for at streame videoindhold.

Hvor er Sony Pictures Core-appen tilgængelig?

Sony Pictures Core-appen på PlayStation er tilgængelig i nedenstående lande/områder. Indholdet kan variere afhængigt af området.

Andorra Luxembourg
Australien Mexico
Østrig Holland
Belgien New Zealand
Canada Norge
Danmark Polen
Finland Portugal
Frankrig Spanien
Tyskland Sverige
Gibraltar Schweiz
Irland Storbritannien og Nordirland
Italien USA
Japan

Sony Pictures Core-appen understøtter følgende sprog med lyd og undertekster.

Land/område

Sprog

Australien

Engelsk

Østrig

Tysk

Belgien

Hollandsk

Belgien

Fransk

Brasilien

Portugisisk (Brasilien)

Canada

Engelsk

Canada

Fransk (canadisk)

Kroatien

Engelsk

Tjekkiet

Tjekkisk

Danmark

Dansk

Finland

Finsk

Frankrig

Fransk

Tyskland

Tysk

Ungarn

Ungarsk

Indien

Engelsk

Irland

Engelsk

Italien

Italiensk

Japan

Japansk

Luxembourg

Fransk

Luxembourg

Tysk

Luxembourg

Hollandsk

Malaysia

Engelsk

Mexico

Latinamerikansk spansk

Holland

Hollandsk

New Zealand

Engelsk

Norge

Norsk

Polen

Polsk

Portugal

Portugisisk (Portugal)

Singapore

Kinesisk (forenklet)

Sydkorea

Koreansk

Spanien

Spansk (castiliansk)

Andorra

Spansk (castiliansk)

Sverige

Svensk

Schweiz

Fransk

Schweiz

Tysk

Schweiz

Italiensk

Storbritannien og Nordirland

Engelsk

Gibraltar

Engelsk

USA

Engelsk

Hvem kan få adgang til appen?
Appen er tilgængelig for PlayStation Plus-abonnenter og ikke-PlayStation Plus-abonnenter over 18 år.

Er der grænser for, hvordan man kan se indholdet?
Købt indhold kan ses flere gange.
Lejet indhold kan ses flere gange i løbet af de 48 timer efter starten på lejeperioden.

Er der nogen streaminggrænser på en konto?
Du kan have op til fire sideløbende streams/visninger pr. konto.

Hvad er streaminghastighederne?
Videokvaliteten justeres ud fra hastigheden på din internetforbindelse og den anvendte enhed. Streaming-afspilning ved 24 Mbps er den højeste kvalitet.

Fejlfinding af problemer med Sony Pictures Core-appen

Der kræves en internetforbindelse for at streame til din PS5- eller PS4-konsol. Hvis du oplever problemer med at streame indhold, skal du kontrollere, at din konsol er forbundet til et stabilt internetnetværk.

Hvis du stadig oplever problemer med Sony Pictures Core-appen, kan du prøve følgende:

• Installer den nyeste tilgængelige version af Sony Pictures Core-appen.
  • Sørg for, at du er logget ind på den korrekte konto.

Har du brug for mere hjælp?

1. Åbn Sony Pictures Core-appen, og gå til Indstillinger eller Hjælp.
  2. Find relevante ofte stillede spørgsmål om fejlfinding eller kontaktoplysninger for dit område.