Vigtige meddelelser om PlayStation®-produkter og -tjenester

Ophørte PlayStation-apps, -funktioner og -tjenester

Find ud af, hvilke funktioner der ikke længere er tilgængelige på din PlayStation-konsol.

Fra den 19. oktober 2020:

• Du vil ikke længere kunne købe PS3-, PSP- og PS Vita-indhold, temaer eller avatarer i vores internet- eller mobilbutik. Du kan dog stadig købe PS3-, PSP- eller PS Vita-indhold på de respektive enheder.
  • Vi vil også afskaffe Ønskeseddelen, og alle varer på din Ønskeseddel vil blive slettet.

Eksisterende PlayStation Plus-abonnementer påvirkes ikke af disse ændringer. Du vil fortsat kunne få adgang til og downloade alt dit eksisterende PlayStation Plus-indhold.

Derudover vil du stadig kunne få adgang til det indhold, du allerede har købt, fra dine respektive enheder.

Pr. 14. oktober 2020 er PlayStation Messages-appen til mobilenheder blevet integreret med PS App og vil ikke længere være tilgængelig separat. Download PS App til Apple- eller Android-enheder for at fortsætte med at sende meddelelser til dine venner.

Pr. 14. oktober 2020 er oprettelse af begivenheder ikke længere tilgængeligt. Du vil ikke kunne oprette nye begivenheder, modtage meddelelser om brugerplanlagte begivenheder eller få adgang til dine planlagte begivenheder.

Du vil ikke længere kunne oprette et fællesskab, der er tilgængeligt "kun ved anmodning". Alle nye fællesskaber vil være tilgængelige for alle brugere. Opret en gruppe for at kommunikere med dine venner.

Spil sammen-funktionen er ikke længere tilgængelig. Du vil ikke kunne starte en Spil sammen-session fra Gruppe-skærmbilledet. Du kan fortsætte med at oprette grupper og tale med dine venner gennem gruppen.

Funktioner til oprettelse af underkonto og kontoopgradering er ikke længere tilgængelige på PlayStation 3, PS Vita og PSP. Du kan fortsætte med at oprette og opgradere børnekonti på PS4 og på internettet.

Pluto TV er ikke længere tilgængeligt på PlayStation 3.

Du kan fortsat interagere med Pluto TV på PlayStation 4-systemet, mobilenheder og internettet på  https://Pluto.TV

Twitch er ikke længere tilgængeligt på PlayStation 3 eller PlayStation Vita.

Fra den 30. juni 2020* vil PlayStation 3-brugere ikke længere kunne sende og modtage meddelelser fra andre PlayStation-platforme og tjenester – det gælder for PlayStation®4 (PS4), PlayStation® Messages-appen, My PlayStation® og PlayStation®Vita. Bemærk:

• Vigtige beskeder fra spil på PS3 bliver ikke længere vist på PS4 eller i PlayStation Messages-appen.
  • PS3-brugere kan stadig bruge meddelelsesfunktionen med andre PS3-brugere.
  • Brugere af PS4, PS Vita, PlayStation Messages-appen og My PlayStation kan stadig bruge meddelelsesfunktionen.

*Ophøret starter den 30. juni 2020, men datoen kan variere afhængigt af området.

Den 17. marts 2020 stopper Sony Interactive Entertainment PlayStation Communities-appen til iOS/Android-enheder.

Brugerne kan stadig få adgang til Fællesskaber-funktionen på PlayStation®4-systemet. Andre mobilapps fra Sony Interactive Entertainment bliver ikke påvirket af dette ophør.

Vi beklager ulejligheden.

Ustream-funktioner er ikke længere tilgængelige på PS4-systemet og Live fra PlayStation:

• Udsendte spil til Ustream.
  • Visning af Ustream-udsendelser fra "Live fra PlayStation" på PS4-systemet, PlayStation App og PlayStation Vita (PS Vita).

Spillere kan udsende spil via YouTube, Twitch og dailymotion, og de kan se disse udsendelser via Live fra PlayStation.

Vi beklager ulejligheden og sætter pris på din forståelse.

* Tidspunktet for ophøret kan variere afhængigt af regionen.

Fra 7. oktober 2019 er Facebook-integration ikke længere understøttet på PS4-systemet. Dette inkluderer Facebooks delingsfunktioner så som at poste gameplay- og trophy-aktivitet og funktionen for find venner. Vi beklager ulejligheden.

Fra januar 2018 er det ikke længere muligt at downloade Media Go-applikationen. Brugere, der har installeret appen, kan fortsat bruge den og få adgang til supportwebstedet, men softwaren understøttes ikke længere og vil ikke kunne downloades på ny, hvis du sletter den.

• Twitter -applikationen
  • "Near"- og "Live fra PlayStation ®"-applikationer
  • YouTube-applikation
  • Facebook -applikation
  • Skype -applikation

Fra april 2017 udgår PlayStation™Video-tjenesten (tidligere kendt som Video Unlimited) på udvalgte Sony BRAVIA TV, video- og lydprodukter, der blev udgivet i 2013 og tidligere.

Kontakt Sony, hvis du har brug for flere oplysninger om de modeller, der vil blive berørt.

Vi beklager ulejligheden.

Fra og med september 2015 ophører spillene på PlayStation Mobile-appen.