Sådan konfigurerer du den universelle fjernbetjening til PS5-konsoller

Sådan konfigurerer du den universelle fjernbetjening til PS5-konsoller

Med den universelle fjernbetjening kan du navigere i din PlayStation®5-konsol og få adgang til medier og apps uden en trådløs controller.

Sådan tilslutter du den universelle fjernbetjening til en PS5-konsol

Du skal parre den universelle fjernbetjening med PS5™-konsollen, før du kan bruge den:

1. Gå til Indstillinger > Tilbehør > Universel fjernbetjening > Konfigurer universel fjernbetjening, og følg parringsinstruktionerne på skærmen.
  2. Hvis den automatiske parring ikke fungerer, skal du vælge Konfigurer manuelt og følge instruktionerne på skærmen.

Knapper og funktioner på den universelle fjernbetjening til PS5

A) Volumenknapper på TV
Skruer op og ned for lyden på dit TV.

B ) (mikrofon)-knap

C) IR-sender
Sender infrarøde signaler til dit TV.

D) Tænd/sluk-knap til TV
Tænder og slukker for dit TV.

E ) (mute TV)-knap

F) Retningsretningsknapper
Fremhæver et element på skærmen.

G) ENTER-knap
Tryk på for at vælge eller bekræfte dit valg.

H) (tilbage)-knap
Tryk for at gå tilbage eller annullere dit valg.

I) (OPTIONS)-knap
Fungerer på samme måde som knappen (OPTIONS) på din trådløse controller.

J) (hurtig tilbagespoling)-knap
Hurtig tilbagespoling af musik og videoafspilning i fuldskærmsvisning eller i billede-i-billede- eller fastgør til side-skærmlayout. Afhængigt af appen kan du bruge denne knap til at springe til det næste nummer.

(afspil/pause)-knap
Afspil/afbryd musik- og videoafspilning midlertidigt i fuldskærmsvisning eller i billede-i-billede, eller fastgør i sideskærmlayout.

(hurtig fremadspoling)-knap
Hurtig fremadspoling af musik- og videoafspilning i fuldskærmsvisning eller i billede-i-billede, eller fastgør til sideskærmlayout. Afhængigt af appen kan du bruge denne knap til at gå tilbage til det forrige nummer.

K) Tjenestestart-knapper
Giver hurtigt adgang til streaming af musik- og videoapps med et enkelt tryk.

L) PS-knap
Fungerer på samme måde som PS-knappen på din trådløse controller.

Kompatibilitet for PS5-fjernbetjening

Den universelle fjernbetjening er tilbehør til PS5-konsollen. Den er ikke kompatibel med PlayStation®4-konsoller.