Sådan konfigurerer du YouTube på PlayStation®

Lær, hvordan du konfigurerer YouTube på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

Sådan downloader du YouTube-appen

PS5™-konsoller: Download YouTube-appen

1. Fra Spil skal du vælge Medier, Alle apps og derefter vælge YouTube.
  2. Vælg Download, hvis du endnu ikke har installeret appen.
  1. Gå til PlayStation™Store, og søg efter YouTube. Vælg Download

2. Gå til TV og video, og vælg YouTube-ikonet fra dine installerede apps.

Sådan logger du ind på YouTube

1. Åbn YouTube-appen, og vælg Log ind
  2. Log ind med din Google-konto, når du bliver bedt om det.
    Hvis du har mere end én Google-konto, skal du sørge for at vælge den konto, du bruger sammen med YouTube.
  1. Åbn YouTube-appen, og vælg din profil.

2. Vælg Log ud.

3. Vælg Fjern kontotilknytning.

Sådan fjerner du tilknytningen til din YouTube-konto

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Tilknyt til andre tjenester.
  2. Vælg YouTube og Fjern kontotilknytning.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Tilknyt til andre tjenester.

2. Vælg YouTube og Fjern kontotilknytning.

Sådan streamer du gameplay til YouTube

Du kan udsende og dele gameplay fra din PS5- eller PS4-konsol til YouTube og andre streamingtjenester.

Sådan ser du 360° YouTube-videoer på PS VR

Sørg for, at appen er opdateret. Fremhæv YouTube-appen, tryk på indstillingsknappen, og vælg derefter Søg efter opdateringer.

Start YouTube-appen, og vælg en 360°-video, du vil se. Hvis din konsol registrerer, at dit PS VR-headset er tilsluttet og tændt, vil du normalt blive bedt om at vælge en tilstand:

Normal: Du kan se normale videoer i Filmisk tilstand.

VR: Du kan se 360°-videoer.

Når du ser 360°-videoer, kan både venstre og højre joystick på den tilsluttede controller bruges til at panorere rundt i videoen. Gå til youtube.com for at gennemse det aktuelle udvalg af 360°-videoer.

Sådan ser du YouTube-videoer i 4K

Hvis du vil se YouTube-videoer i 4K, skal du bruge:

• En PS5-konsol eller PlayStation®4 Pro-konsol, der er konfigureret til 4K-billedkvalitet.

• En Ultra HD- eller 4K-skærmenhed.

• En stabil internetforbindelse på mindst 25 Mbps.

Når du har valgt en 4K-video, streamer konsollen automatisk indholdet i 4K-opløsning. Hvis du vil sikre dig, at du streamer i 4K, skal du i YouTube-appen gå til Indstillinger  > Vis videooplysninger > Aktiveret

En 4K-video har normalt en opløsning på 3840 x 2160, så hvis du ser disse værdier, streamer du i 4K-kvalitet. Billedkvaliteten afhænger også af den video, du streamer.