YouTube på PlayStation®4

Få mere at vide om, hvordan du bruger YouTube på PlayStation®4.

Start YouTube-appen på PS4

• Gå til TV og video , og vælg YouTube-ikonet fra dine installerede apps.

Hvis du ikke har YouTube installeret på din PS4, skal du besøge PlayStation Store, søge efter YouTube og vælge Download.

Stream gameplay til YouTube

Du kan udsende gameplay fra din PS4 til YouTube og andre streamingtjenester.

PS VR: Se 360 YouTube-videoer

Sørg for, at YouTube-appen er opdateret:

1. Gå til TV og video på indholdsstartprogrammet, og fremhæv YouTube-appen.
  2. Tryk på OPTIONS-knappen for at få adgang til app-menuen.
  3. Vælg Søg efter opdatering. Din PS4 begynder at downloade opdateringen.
  4. Genstart appen for at installere opdateringen.

Hvis appen ikke opdateres, kan du muligvis se fejlkode NP-31739-3.

Vælg en 360-video, du vil se.

Hvis din PS4 registrerer, at dit PS VR-headset er tilsluttet og tændt, vil du normalt blive bedt om at vælge den tilstand, hvor du vil se YouTube:

• Normal: Du kan se normale videoer i Filmisk tilstand.
  • VR: Du kan se 360°-videoer. Gå til youtube.com for at gennemse det aktuelle udvalg af 360-videoer (du kan ikke se 360-videoer via PS4-webbrowseren).

PS4 Pro: Visning af YouTube-video i 4K

Hvis du vil streame YouTube-videoer i 4K, skal du bruge:

• En PS4 Pro-konfiguration til 4K-billedkvalitet.

• En Ultra HD- eller 4K-skærmenhed (tv, projektor osv.).

• En stabil internetforbindelse på mindst 25 Mbps.

Når du har valgt en 4K-video, streamer PS4 Pro automatisk indholdet i 4K-opløsning.

Hvis du vil sikre dig, at du streamer i 4K, skal du i YouTube-appen gå til Indstillinger > Vis videooplysninger > Aktiveret

En 4K-video har normalt en opløsning på 3840 x 2160, så hvis du ser disse værdier, streamer du i 4K-kvalitet.

Billedkvaliteten afhænger også af den video, du streamer.