Tilpas forudindstillinger for spil på PS5-konsoller

Sådan tilpasser du forudindstillinger for spil på PS5-konsoller

Spar tid på at konfigurere dit spil ved at tilpasse dine almindelige indstillinger på din PlayStation®5-konsol på forhånd.

Sådan konfigurerer du forudindstillinger for spil på PS5-konsoller

1. Gå til startskærmen, og vælg Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps.
  2. Vælg Forudindstillinger for spil for at kontrollere eller foretage ændringer i følgende indstillinger:

Sværhedsgrad Indstil sværhedsgraden, før du starter et spil. Dette gælder kun for spil, der tilbyder forskellige sværhedsgrader.
    Billedhastighed eller opløsning Gør bevægelse i dit spil mere jævn med billedhastighed, eller få en højere grafisk kvalitet med opløsning. Dette gælder kun for spil, der tilbyder disse tilstande.
    Førstepersonsvisning Skift, hvordan du panorerer og vipper kameraet i førstepersonsvisning. Du kan ændre disse indstillinger for både lodret og vandret kamerabevægelse.
    Tredjepersonsvisning Skift, hvordan du panorerer og vipper kameraet i tredjepersonsvisning. Du kan ændre disse indstillinger for både lodret og vandret kamerabevægelse.
    Undertekster og lyd Slå undertekster til for dine spil, så du har nemmere ved at følge med i, hvad der bliver sagt.
    Du kan også indstille spilsproget til at være det samme som dit konsolsprog eller den oprindelige lyd fra spillet.
    Onlinespil med flere spillere Skift følgende indstillinger for dine onlinespil med flere spillere, før du starter dem:
    • Hvilke spillere kan deltage i din session
    • Hvilke spillere i din session kan invitere andre spillere
  • Disse indstillinger gælder kun for PS5-spil. Nogle indstillinger gælder muligvis ikke for alle dine spil.