Support til Horizon Forbidden West

Få mere at vide om de forskellige udgaver af Horizon Forbidden West, spillets understøttede sprog, og hvordan du får adgang til dine forudbestilte bonusser.

Udgaver og forudbestillingsbonusser

• 2 specielle outfits (Carja Behemoth Elite og Nora Thunder Elite)
  • 2 specielle våben (Carja Behemoth Short Bow og Nora Thunder Sling)
  • Pakke med ressourcer i spillet, herunder ammunition, trylledrikke og rejsepakker
  • Apex Clawstrider-brik til Machine Strike i spillet
  • Eksklusiv Photo Mode-positur og ansigtsmaling
  • Bog med digital kunst
  • Digitalt soundtrack
  • Digital version af The Sunhawk, den første grafiske roman til Horizon Zero Dawn
  • Horizon Forbidden West SteelBook med fysisk diskkopi til enten PlayStation®4-konsoller eller PlayStation®5-konsoller
  • Digitalt soundtrack (via værdikupon)
  • Minibog med kunst
  • Horizon Forbidden West SteelBook® Display Case
    Downloadkode til spillet leveres via værdikupon i kassen.
  • En skulptureret statue af Tremortusk og Aloy
    Statuer leveres i flere dele og skal samles. Der følger en detaljeret vejledning med kassen!
  • Minibog med kunst
  • 2 specielle outfits (Carja Behemoth Elite og Nora Thunder Elite)
  • 2 specielle våben (Carja Behemoth Short Bow og Nora Thunder Sling)
  • Pakke med ressourcer i spillet, herunder ammunition, trylledrikke og rejsepakker
  • Apex Clawstrider-brik til Machine Strike i spillet
  • Eksklusiv Photo Mode-positur og ansigtsmaling
  • Digitalt soundtrack
  • Digital version af The Sunhawk, den første grafiske roman til Horizon Zero Dawn
  • Horizon Forbidden West SteelBook® Display Case
    Downloadkode til spillet leveres via værdikupon i kassen.
  • En skulptureret statue af Tremortusk og Aloy med Regalla-tema
    Statuer leveres i flere dele og skal samles. Der følger en detaljeret vejledning med kassen!
  • Replica Focus og tilpasset stander
  • 2 Art-printkort
  • Fysisk replika af Sunwing- og Clawstrider-brik til Machine Strike
  • Minibog med kunst
  • Lærredskort
  • 2 specielle outfits (Carja Behemoth Elite og Nora Thunder Elite)
  • 2 specielle våben (Carja Behemoth Short Bow og Nora Thunder Sling)
  • Pakke med ressourcer i spillet, herunder ammunition, trylledrikke og rejsepakker
  • Apex Clawstrider-brik til Machine Strike i spillet
  • Eksklusiv Photo Mode-positurer og ansigtsmaling
  • Digitalt soundtrack
  • Digital version af The Sunhawk, den første grafiske roman til Horizon Zero Dawn

Ofte stillede spørgsmål

Jeg fik ikke en disk med min Collector's eller Regalla Edition, er det korrekt?
Ja, disse udgaver indeholder en downloadkode, der giver dig adgang til PlayStation®4- og PlayStation®5-versionerne af spillet. Hvis du starter på en PS4®-konsol, men gerne vil fortsætte på en PS5®-konsol, er det muligt! Dine gemte spiltyper kan overføres fra PS4-konsoller til PS5-konsoller.

Hvordan får jeg adgang til mit bonusindhold?
De fysiske udgaver af spillet indeholder en værdikupon med en kode, som du kan indløse i PlayStation™Store for at få adgang til dit bonusindhold. Hvis du har købt en digital version af Horizon Forbidden West, er bonusindholdet inkluderet, når du downloader spillet. Kig efter koden på kvitteringen fra forhandleren (fysisk eller digital).

Jeg forudbestilte ikke spillet, men kan jeg stadig få adgang til forudbestillingsbonusserne Nora Legacy Outfit og spyd?
Nej, bonusser for forudbestilling er ikke tilgængelige, når forudbestillingsperioden udløber (hvilket er, når spillet udgives).

Hvilke platforme kan jeg spille Horizon Forbidden West på?
Horizon Forbidden West udgives på PS4-konsoller og PS5-konsoller.

Hvilke sprog vil Horizon Forbidden West være tilgængelige på?
Stemmer (lokale skuespillere): Engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, portugisisk, russisk, arabisk, japansk, latinamerikansk spansk, brasiliansk portugisisk.

Undertekster: Engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, polsk, portugisisk, russisk, arabisk, japansk, latinamerikansk spansk, brasiliansk portugisisk, hollandsk, dansk, norsk, finsk, svensk, ungarsk, tjekkisk, tyrkisk, græsk, forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, thai og koreansk.

Omfatter Horizon Forbidden West multiplayer?
Nej, Horizon Forbidden West er kun et singleplayer-spil.

Hvad er Machine Strike?
Machine Strike er et brætspil, som beboere i Horizon-verdenen spiller. Det spilles med udskårne træ- og metalstykker i form af maskiner. Aloy bliver introduceret til Machine Strike i Horizon Forbidden West, hvor hun kan udfordre mange forskellige figurer til et spil.

Sådan importerer du gemte PS4-data fra Horizon Forbidden West til din PS5-konsol

Horizon Forbidden West understøtter overførsel af gemte spildata fra PS4-konsol til PS5-konsol. Følg nedenstående trin for at importere dine gemte spildata til din PS5-konsol:

1. På din PS4-konsol skal du gå til Indstillinger > Administration af applikationsgemte data.
  2. Vælg Gemte data i systemlager.
  3. Indsæt en understøttet USB-lagerenhed, og vælg Kopiér til USB-lagerenhed.
    Hvis du bruger PlayStation Cloud, skal du vælge Upload til onlinelager.
  4. Vælg de gemte data, der skal kopieres.
    Hvis du bruger en USB-lagerenhed, skal du slukke din PS4-konsol og fjerne USB-lagerenheden.
  1. På din PS5-konsol skal du gå til Indstillinger > Gemte data og indstillinger for spil/apps.
  2. Vælg Gemte data (PS4).

Hvis du bruger et USB-drev, skal du indsætte det i PS5-konsollen og vælge USB-drev Kopiér til konsollager og vælge den gemte fil.

Hvis du bruger PlayStation Cloud, skal du vælge Skylager Download til konsollager. Vælg den gemte fil, og vælg derefter Download.

3. Start Horizon Forbidden West.
  4. Når titelskærmen indlæses, skal du vælge Importér spil fra PlayStation®4
  5. Vælg de gemte data, der skal importeres.
    Når importen er færdig, indlæses de gemte data automatisk.

Hvordan opgraderer jeg min PS4-version af Horizon Forbidden West til PS5-versionen?

Køb den digitale version til PS4-konsoller fra PlayStation Store for at få den digitale version til PS5™-konsoller uden ekstra omkostninger.

1. Log ind på PlayStation™Network på din PS5-konsol.
  2. Find Horizon Forbidden West i PlayStation Store eller via Søg, og gå til Spilhub for at finde PS5-spillet.
  3. Vælg opgraderingstilbuddet i Spilhub , og gennemse opgraderingstilbuddet.
  4. Vælg Download.
    Når din download er fuldført, kan du spille PS5-spillet.

Hvis du køber eller allerede ejer PS4-diskversionen af dette spil, kan du hente den digitale PS5-version uden ekstra omkostninger.

Du skal have en PS5-konsol med diskdrev for at opgradere til den digitale PS5-version. PS4-spildiske kan ikke bruges sammen med PlayStation®5 Digital Edition.

1. Log ind på PlayStation™Network på din PS5-konsol (eller opret en konto).
  2. Indsæt PS4-spildisken til Horizon Forbidden West.
  3. Gå til Spilhub for Horizon Forbidden West.
  4. Vælg opgraderingstilbuddet i Spilhub , og gennemse opgraderingstilbuddet.
  5. Vælg Download.
    Når download er fuldført, kan du spille den digitale PS5-version af Horizon Forbidden West, mens PS4-spildisken sidder i din PS5-konsol. Du skal have disken isat, hver gang du spiller spillet.

Trofæer

Et trofæ blev ikke låst op for mig. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har problemer med, at bestemte trofæer/bedrifter ikke låses op, skal du sikre, at alle kriterier for oplåsning af trofæet er opfyldt.

Hvis du har spillet Horizon Forbidden West på flere PlayStation-konsoller, skal du sørge for, at du har udført en synkronisering af trofæer på dem alle.

Bemærk: Hvis du vil synkronisere trofæer på en PlayStation-konsol, skal du gå til Trofæer, trykke på indstillingsknappen og vælge Synkroniser.

Hvis problemet fortsætter, skal du indsende alle relevante oplysninger via online-rapporteringsformularen.

Support

Hvor kan jeg få kundesupport?
Hvis du har spørgsmål eller problemer i forbindelse med hardware, køb eller PlayStation Network, skal du kontakte PlayStation Support

Hvordan indsender jeg en fejlrapport?
Du kan indsende alle fejlrapporter her

Jo flere oplysninger du kan give, jo nemmere vil det være for vores teams at undersøge og eventuelt løse det problem, du rapporterer. Brug et respektfuldt sprog, når du rapporterer problemer.

Mit spil gik ned, hvad gør jeg?
På din konsol skal du altid vælge at Indsende en rapport , når spillet beder dig om det, og forsøge at medtage så mange oplysninger om, hvad du foretog dig, da nedbruddet skete. Der er en kommentarboks på konsollen, som gør det muligt for dig at gøre det, hvilket vil hjælpe vores teams med at finde ud af, hvad der er sket.

Hvis du vil have mere hjælp til PS5-konsoller, skal du gå til Brugere og konti > Fortrolighed > Data du oplyser og vælge Alle.

Når du har rapporteret, at spillet er gået ned, bør du kunne lukke det og genstarte fra dit tidligere gemte spil.

Tilgængelighed

Jeg har thalassofobi / frygt for (dybt) vand, kan jeg springe over de dele, der foregår under vandet?
Nej, der er dele af spillet, hvor det bliver nødvendigt at være under vandet.

Hvilke tilgængelighedsindstillinger er der?
Vi modtager løbende feedback om tilgængelighedsfunktioner i Horizon Forbidden West. Se, hvilke tilgængelighedsfunktioner der er tilgængelige via PlayStation-bloggen

Indholdsskabere

Må jeg streame Horizon Forbidden West?
Ja, du må gerne livestreame Horizon Forbidden West fra lanceringen og fremefter. Vi kan ikke vente med at se dig nyde historien sammen med dine seere.

Må jeg lave videoer til min YouTube-kanal?
Ja. Vi vil meget gerne se dit videoindhold, mens du rejser gennem Forbidden West.

Fællesskab

Hvor finder jeg officielle nyheder/indhold?
Find Guerrilla på officielle sociale kanaler: TwitterInstagramTwitch og YouTube. Du kan også besøge det officielle Horizon Franchise-websted

Hvordan deler jeg mit indhold til spotlights i fællesskabet?
Vi elsker at fremhæve dine kreationer i spillet. Hvis du har indhold, du gerne vil dele, kan du gøre det via vores sociale kanaler. Tag os eller brug #BeyondTheHorizon. Du modtager en privat besked fra de officielle Guerrilla-konti, hvis vi gerne vil dele dit indhold.

Hvor kan jeg finde andre medlemmer af fællesskabet?
Udover vores officielle kanaler kan du også besøge Horizons subreddit eller tilmelde dig Horizon Discord

Hvor kan jeg finde fællesskabets værdier?
Du kan finde fællesskabets værdier her