WS-114241-3

Der opstod en fejl under oprettelse af forbindelse til serveren.

Prøv følgende trin:

1. Se statussiden for PlayStation™Network for at se, om der er serverfejl, eller om vedligeholdelse er i gang.
  2. Genstart din PlayStation®5-konsol.
  3. Test internetforbindelsen ved at gå til Indstillinger > Netværk > Test internetforbindelse for at se, om der er forbindelse til internettet. Du kan også gennemse og konfigurere dine netværksindstillinger igen, hvis det er nødvendigt.
  4. Genstart din router.
  5. Dette kan være et midlertidigt problem. Prøv igen senere.