Sådan udbedrer du NW-102379-2

Der opstod en fejl under oprettelse af forbindelse til PlayStation™Network.

1. Kontroller PSN-statussiden for afbrydelser eller vedligeholdelse.
  2. Genstart din PlayStation®5-konsol.
  3. Hvis det er muligt, kan du prøve at bruge en kabelforbindelse for at oprette forbindelse til internettet.
  4. Konfigurer dine netværksindstillinger igen.
  5. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du prøve at flytte din PS5-konsol tættere på din router og fjerne alt, der kan blokere forbindelsen.
  6. Sluk for router eller modem, og vent mindst 5 minutter, før du tænder igen.
  7. Opdater din routers firmware.
    Kontakt din internetudbyder for at få oplysninger om, hvordan du opdaterer.