Sådan udbedrer du NW-102311-8

Der opstod en kommunikationsfejl ved oprettelse af forbindelse til PlayStation™Network.

1. Besøg PSN-statussiden for at se, om der er serverfejl eller vedligeholdelse i gang.
  1. Genstart din PlayStation®5-konsol, opret forbindelse til internettet ved hjælp af en kabelforbindelse, hvis det er muligt, og konfigurer netværksindstillingerne igen.

2. Når du bruger en trådløs forbindelse, skal du sørge for, at din PS5®-konsol er så tæt på din router som muligt. Ellers skal du fjerne alle genstande, der kunne blokere eller forstyrre forbindelsen.

3. Sluk for routeren og modemmet, og vent mindst 5 minutter, før du genstarter dem.

4. Kontakt din internetudbyder eller netværksadministrator for at opdatere din routers firmware.

5. Hvis det er muligt, skal du tale med din internetudbyder om, hvordan du annullerer funktionen til portfiltrering på din router.

6. Prøv at konfigurere en statisk IP-adresse manuelt ved at gå til Indstillinger > Netværk > Indstillinger > Konfigurer internetforbindelse.

Hvis du stadig har problemer, skal du prøve igen senere.