CE-108255-1

Der er opstået en fejl i applikationen.

Der kan være et problem med din applikation eller konsol, hvis denne fejl opstod på din PlayStation®5.
Prøv følgende for at finde ud af, om problemet kan løses:
  1.  Hvis din systemsoftware og din applikation ikke er den nyeste version, skal du opdatere dem til den nyeste version og se, om der er nogen forbedring.
  2. Hvis denne fejl opstår efter start af et spil, skal du slette det spil, hvor fejlen opstår, i Indstillinger Lager og geninstallere spillet.
  3. Start din PS5 i fejlsikret tilstand, og udfør "5. Gendan database".
  4. Hvis fejlen opstår igen, skal du nulstille PS5 under Indstillinger System Systemsoftware Nulstil PS5 og prøve at installere applikationen igen. (Tag en sikkerhedskopi af alle mulige data på forhånd.)
  5. Hvis ovenstående betyder, at det ikke virker, bedes du overveje at ansøge om reparationsservice fra onlineapplikationssiden.