SU-34914-1

Opdatering mislykkedes.

Prøv følgende trin:

1. Hvis din systemsoftware ikke er opdateret, skal du opdatere til den seneste version under Indstillinger > Systemsoftwareopdatering.
  2. Hvis spilopdateringen mislykkes, skal du kontrollere status for download under Meddelelser. Hvis download er i gang, skal du vente, indtil den er gennemført.
  3. Kontroller, at der er tilstrækkelig lagerplads under Indstillinger > Lager > Systemlager.
    Afhængigt af det indhold, du downloader, skal du muligvis bruge ledig lagerplads, der er dobbelt så stor som det indhold, du vil downloade. Fremhæv unødvendige data, tryk på OPTIONS-knappen, og vælg Slet for at frigøre lagerplads.
  4. Sluk for routeren, og vent mindst 5 minutter, før du tænder den igen.
  5. Prøv at slette og geninstallere applikationen. Når du sletter en applikation, skal du sikkerhedskopiere dine gemte data under Indstillinger > Administration af applikationsgemte data > Gemte data i systemlager.