CE-32928-4

Denne download er blevet annulleret.

Der kan være opstået et problem under download:

1. Se Meddelelser på din PlayStation®4-konsol for det indhold, du prøver at downloade. Hvis din download stopper, skal du markere den og trykke på OPTIONS-knappen og vælge Slet. Derefter skal du prøve at download applikationen igen fra dit Bibliotek.
  2. Hvis din download mislykkedes igen, skal du starte din PS4 i fejlsikret tilstand og udføre "Gendan database".
  3. Hvis problemet fortsætter, skal du nulstille din PS4-konsol i fejlsikret tilstand. Sikkerhedskopier dine data, før du udfører dette trin.