CE-30006-9

Der opstod en fejl under hentning af dataene.

1. Hvis denne fejl opstår, når du tilslutter en USB-enhed, skal du prøve at bruge en anden USB-enhed.
  2. Hvis du har ændret konsollens interne harddiskdrev, skal du installere den oprindelige harddisk, der fulgte med konsollen, og derefter prøve igen.
Hvis denne fejl opstår under brug af en ekstern harddisk, kan der være et problem med den eksterne harddisk.
  1. Tilslut den eksterne harddisk igen, og vælg Gendan filsystem.
  2. Formatér harddisken igen.
  3. Hvis situationen ikke forbedres, skal du prøve med en anden harddisk.