CE-30002-5

Applikationsdata kan være beskadigede.

1. Sluk for konsollen ved at holde tænd/sluk-knappen nede i tre sekunder. Strømindikatoren blinker et par gange, inden systemet slukkes.
  2. Når konsollen er slukket, skal du igen trykke på tænd/sluk-knappen og holde den inde. Slip den, når du har hørt to bip – ét, når du begynder at trykke, og ét syv sekunder senere. Konsollen starter i fejlsikret tilstand.
  3. Tilslut controlleren med USB-kablet, og tryk på PS-knappen på controlleren.
  4. Vælg Opdater systemsoftware.
  5. Hvis denne fejl opstår i en bestemt applikation, skal du markere applikationen og trykke på OPTIONS-knappen > Slet. Derefter skal du installere applikationen igen fra en disk eller dit Bibliotek.