Anmeld indhold på PSN

Sådan anmelder du indhold på PSN

Få mere at vide om, hvordan du anmelder upassende indhold, og hvad vi gør, når du sender os en anmeldelse.

Før du anmelder indhold på PlayStation™Network, skal du lære, hvornår du skal indsende en rapport og forstå, hvordan PlayStation Safety-teamet behandler rapporter.

Sådan anmelder du indhold på PlayStation 4-konsoller

Du skal altid anmelde det specifikke indhold, som du mener er i strid med servicebetingelserne, f.eks. en stødende meddelelse, i stedet for spillerens online-id. Når indholdet er blevet delt i et spil, skal du sørge for at bruge spillets anmeldelsesfunktion.

På PlayStation®4-konsoller kan du anmelde meddelelser, venneanmodninger, live-udsendelser, spillerprofiler, party-tekstchat, vigtige beskeder fra spil, nye opdateringer og fællesskabsindhold.

Hvis du vil anmelde noget, skal du fremhæve det indhold, der bryder regelsættet for adfærd i fællesskabet, trykke på OPTIONS-knappen, vælge Anmeld og årsagen til din anmeldelse. Eksempel på anmeldelse af en meddelelse:

1. Vælg Meddelelser, fremhæv den tekst-, lyd- eller billedmeddelelse, du vil anmelde, og tryk på OPTIONS-knappen.

2. Vælg Anmeld , og vælg årsagen til din anmeldelse.

Du kan også anmelde indhold fra en spillerprofil, men det bør kun gøres, når det upassende indhold er en del af vedkommendes rigtige navn, online-id, Om mig eller profilbillede.

1. Åbn PlayStation App på din enhed, gå til det indhold eller den profil, du vil anmelde.
  2. For meddelelser skal du trykke på det indhold, du vil anmelde, og holde det nede og vælge Anmeld.
  3. For profiler skal du trykke på Mere og vælge Anmeld.

Hvornår skal jeg anmelde indhold?

Anmeld indhold, der overtræder vores servicebetingelser for fællesskabet. Hvis indholdet ikke overtræder regelsættet for adfærd, men du ikke ønsker at interagere med den spiller, der har delt det, kan du blokere vedkommende.

Anmeldelse af indhold med det formål at chikanere en anden spiller er et brud på regelsættet for adfærd og kan resultere i, at din konto suspenderes midlertidigt eller permanent.

Hvad sker der, når jeg anmelder indhold?

Moderatorerne gennemgår anmeldelser og afgør, om det anmeldte indhold overtræder regelsættet for adfærd. Hvis det gør det, fjerner vi indholdet og træffer de nødvendige foranstaltninger over for den spiller, der har delt det.