Slik tilpasser du lydinnstillingene på de trådløse PULSE Explore-ørepluggene

Finn ut hvordan du endrer lydinnstillinger og kontrollerer volumet og mikrofonen på de trådløse PULSE Explore™-ørepluggene.

Slik endrer du lydinnstillingene til de trådløse PULSE Explore-ørepluggene

Juster equalizer, sidetonevolum, 3D-lyd med mer for å få de trådløse ørepluggene til å gi akkurat den lyden du ønsker. Du kan kun endre lydinnstillingene til ørepluggene dine via PlayStation®5-konsollen.

• Voluminnstillingene for equalizer og sidetone lagres på ørepluggene når du konfigurerer dem via PS5®-konsollen. Hvis du kobler ørepluggene til andre enheter, beholdes de samme innstillingene.

Slik justerer du PlayStation Link-volumet på de trådløse PULSE Explore-ørepluggene

Begge ørepluggene har en volumknapp på oversiden. Bruk en av dem til å heve eller senke PlayStation Link™-volumet.

Bruk berøringsprikken på «+»-siden av volumknappen til å justere volumet uten å ta ut ørepluggen.

Du kan også justere volumet fra PS5-konsollen med lydkontrollene i kontrollsenteret.

• Volumknappen styrer kun PS Link-lyden fra konsollen eller PC/Mac. Når ørepluggene er koblet til en Bluetooth-enhet, må du kontrollere volumet fra mobilenheten. Når du lytter til to lydkilder samtidig fra både PS Link- og Bluetooth-enheter, kan du bare styre PS Link-lyden med volumknappen.

Slik bruker du mikrofonen på de trådløse PULSE Explore-ørepluggene

Begge ørepluggene har en mikrofon på den øverste delen av ørepluggene, som du kan bruke til for eksempel talechatter.

Hvis du raskt vil dempe mikrofonene på ørepluggene, trykker du på dempeknappen på den trådløse DualSense™- eller DualSense Edge™-kontrolleren.

• Du kan justere mikrofoninnstillingene via Lydkontroller i kontrollsenteret.

Slik får du tilgang til lydkontroller på de trådløse PULSE Explore-ørepluggene

For å komme til snarveien til Lydkontroller i kontrollsenteret trykker du raskt tre ganger på PlayStation Link-knappen på en av ørepluggene.