Slik justerer du innstillingene på PlayStation Link-enhetene dine

Finn ut hvordan du justerer innstillingene for trådløse PULSE Elite™-hodesett og trådløse PULSE Explore™-øreplugger på PlayStation®5-konsoller.

1. Fra hjem-skjermen går du til Innstillinger > Tilbehør
  2. Velg Hodesett for å kontrollere eller justere lydinnstillingene:

Versjon av enhetsprogramvare
Sjekk gjeldende versjon av enheten din.

Rediger enhetsnavn
Kall enheten det du vil, og gi den et nytt navn senere.

Tilbakestill PS Link-enhet
Tilbakestill alle innstillinger på enheten din, for eksempel innstillinger for lydinngang og -utgang.
Dette kobler ikke enheten fra PS5-konsollen.

Få omvisning
Se velkomstskjermen for enheten igjen.

Programvare med åpen kildekode (PS Link-enhet)
Sjekk programvarelisensen for åpen kildekode.

Oppdatering av PS Link-enhetsprogramvaren
Oppdater enhetsprogramvaren til PS Link-enheten og USB-adapteren. Sørg for at den er oppdatert til den nyeste tilgjengelige versjonen.

• Disse innstillingene vises bare for brukeren som enheten er tildelt til.

Slik oppdaterer du enhetsprogramvaren til PlayStation Link-enhetene dine

Oppdater alltid systemprogramvaren til PS5-konsollen og enhetsprogramvaren til PS Link-enhetene til den nyeste versjonen.