CE-100002-3

Kunne ikke oppdatere programmet.

Hvis denne feilen oppstår, er det ikke sikkert at oppdateringsfilen for programmet er installert. Prøv følgende trinn:

1. Start PlayStation®5-konsollen på nytt.
  2. Hvis systemprogramvaren ikke er oppdatert, oppdaterer du til den nyeste versjonen. Gå til  Innstillinger > System > Systemprogramvare > Systemprogramvareoppdatering og innstillinger.
  3. Hvis problemet vedvarer, velger du programmet på startskjermen, trykker på valgknappen og sletter programmet. Installer programmet på nytt, og oppdater det til den nyeste versjonen.