CE-108262-9 oplossen

Er is een fout opgetreden tijdens het lezen van de systeemsoftware of de applicatiedata.

1. Werk de systeemsoftware van je PlayStation®5-systeem bij naar de nieuwste versie.
  1. Als de fout optreedt na het starten van de game/app, verwijder dan de game/app via Instellingen > Opslag en installeer de game/app opnieuw.
  1. Start je PS5®-systeem op in de Veilige modus en selecteer Cache leegmaken en database opnieuw opbouwen > Database reconstrueren.
  1. Als het probleem nog steeds optreedt, stel je PS5-systeem dan opnieuw in via Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Opties voor opnieuw instellen > Je console opnieuw instellen.
    Let op: als je je systeem opnieuw instelt, worden alle gegevens in je systeemopslag gewist. Maak indien mogelijk een back-up van je gegevens voordat je het systeem opnieuw instelt.
  1. Probeer nadat je je systeem opnieuw hebt ingesteld de game/app opnieuw te installeren.

Als het probleem zich blijft voordoen nadat je de bovenstaande stappen hebt voltooid, probeer het dan later opnieuw.