Problemen met aanmelden op PlayStation™Network

Ontdek hoe je veelvoorkomende problemen kunt oplossen bij het aanmelden bij je account of console.

Problemen met inloggen op je account?

Probeer onze PlayStation Online Assistant om te ontdekken hoe je je account kunt herstellen. Deze assistent is uitsluitend beschikbaar in het Engels.

Je wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord of verificatiegegevens (zoals je geboortedatum) bent vergeten, raadpleeg dan onderstaande gids voor stappen om je account te herstellen.

Je aanmeldings-ID (e-mailadres) voor PSN vergeten?.

• Zoek in al je e-mail-postvakken naar 'PlayStation-aankoop', inclusief in mappen met ongewenste e-mail of spam. Als je het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je account in te stellen hebt gevonden, stel je je wachtwoord opnieuw in met behulp van onderstaande handleiding.
  • Neem contact met ons op als je geen toegang hebt tot het e-mailadres voor je account.

Weet je je gebruikersnaam en wachtwoord, maar kun je je niet aanmelden?

• Heb je je aanmeldings-id (e-mailadres) geverifieerd? Zoek in je e-mail-postvak naar 'PlayStation-verificatie' en klik op de koppeling in de e-mail om je aanmeldings-ID te verifiëren.
  • Is je systeemsoftware up-to-date? Selecteer je console in onderstaande lijst voor meer instructies.
  • Schakel je console en router uit en weer in. Als je Wi-Fi gebruikt om je console met internet te verbinden, probeer dan een bekabelde verbinding te gebruiken. Ga naar Fix & Connect voor meer informatie over het oplossen van verbindingsproblemen.

• Probeer je online aan te melden bij Accountbeheer. Als je geen toegang hebt tot je account, is je account mogelijk geschorst. Bekijk onderstaande gids voor meer informatie.

Kan het zijn dat iemand anders jouw account gebruikt?

Als je denkt dat je account is gecompromitteerd, bezoek dan onderstaande gids voor meer informatie.

Heb je problemen met aanmelden met 2-stapsverificatie?

Als je problemen ondervindt bij het ontvangen van een verificatie-sms of -code, lees je onderstaande gids om weer toegang te krijgen tot je account.