Updated 10 mei 2017

Je PSN-account verwijderen

In dit artikel kun je lezen wat er gebeurt als een account wordt verwijderd en hoe je een account kunt verwijderen.

 
 

Master-account

  • Als je toegang hebt tot het e-mailadres dat je gebruikt als aanmeldings-id:

Doe een schriftelijke aanvraag voor het sluiten van het account vanaf het e-mailadres dat je gebruikt als aanmeldings-id. Je vindt onze contactgegevens hier (als we geen ondersteuning via e-mail bieden in je land, kun je ons ook telefonisch om hulp vragen).

  • Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat je gebruikt als aanmeldings-id en:

Je weet het wachtwoord van je account
Wijzig je aanmeldings-id in een e-mailadres waar je toegang toe hebt en neem contact met ons op. Lees hier hoe je je aanmeldings-id kunt wijzigen.

Je weet het wachtwoord van je account niet
Je kunt je account niet sluiten zonder geldige aanmeldingsgegevens. Neem contact met ons op voor verdere ondersteuning.

Wat gebeurt er als we je account sluiten?

We blokkeren het account zodat het niet meer gebruikt kan worden en we wijzigen de aanmeldings-id zodat je geen communicatie meer van Sony Entertainment Network zult ontvangen.

Als je master-account eenmaal is gesloten, heb je geen toegang meer tot je account of gekoppelde sub-accounts. Dit betekent het volgende voor je master-account en alle gekoppelde sub-accounts:

  1. Je zult geen toegang meer hebben tot je gedownloade content of je Downloadlijst en deze zullen niet opnieuw beschikbaar komen als je een nieuw account aanmaakt.
  2. Het resterende saldo in je portemonnee kan niet worden geretourneerd, in overeenstemming met de SEN-servicevoorwaarden.
  3. Als je een nieuw account aanmaakt, is het onwaarschijnlijk dat je dezelfde online-id kunt gebruiken.

Als je een abonnement wilt opzeggen maar je account wilt blijven gebruiken, kun je hier klikken om te zien hoe je dat doet.

Sub-account

Vraag de houder van het gekoppelde master-account om contact met ons op te nemen volgens bovengenoemde stappen. De e-mail moet de aanmeldings-id van het sub-account bevatten en er moet in worden verklaard dat het master-account moet blijven bestaan.

We blokkeren het sub-account zodat het niet meer gebruikt kan worden en we wijzigen de aanmeldings-id zodat de houder van het sub-account geen communicatie meer van Sony Entertainment Network ontvangt. We kunnen de gegevens van het sub-account niet verwijderen uit het master-account, dus het account zal nog steeds zichtbaar zijn onder Sub-accounts in Accountbeheer. Het account zal echter inactief zijn.

Wat gebeurt er als we je account sluiten?

Als je sub-account is gesloten, heb je geen toegang meer tot je account. Dit betekent het volgende:

  1. Je zult geen toegang meer hebben tot je gedownloade content of je Downloadlijst en deze zullen niet opnieuw beschikbaar komen als je een nieuw account aanmaakt.
  2. Als je een nieuw account aanmaakt, is het onwaarschijnlijk dat je dezelfde online-id kunt gebruiken.
 
 
 
 

Meer over dit onderwerp

Verwante artikelen