Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης σε κονσόλες PS5

Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης σε κονσόλες PS5

Μάθετε πώς να ενεργοποιείτε τη ρύθμιση "Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης" σε κονσόλες PlayStation®5 για να μοιράζεστε τις αγορές σας και ορισμένα προνόμια συνδρομής με άλλους παίκτες.

Πώς να ενεργοποιήσετε την κοινοποίηση οθόνης και το παιχνίδι εκτός σύνδεσης στο PS5

Η ρύθμιση Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης της κονσόλας PS5™ ενεργοποιείται αυτόματα στην κονσόλα PS5 που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο PlayStation™Network για πρώτη φορά. Για να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση κονσόλας σε μια νέα κονσόλα PS5, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μεταβείτε στις επιλογές Ρυθμίσεις > Χρήστες και λογαριασμοί > Άλλο > Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης.
  2. Επιλέξτε Ενεργοποίηση.
  1. Μεταβείτε στις επιλογές Ρυθμίσεις > Χρήστες και λογαριασμοί > Άλλο > Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης
  2. Επιλέξτε Απενεργοποίηση.

Τι είναι η Κοινοποίηση οθόνης και το παιχνίδι εκτός σύνδεσης στο PS5;

Όταν ενεργοποιείτε την Κοινοποίηση οθόνης και το παιχνίδι εκτός σύνδεσης, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί την κονσόλα PS5 μπορεί:

  • Να παίζει τα παιχνίδια και τα πολυμέσα σας ακόμα και όταν η κονσόλα είναι εκτός σύνδεσης.
  • Να παίζει τα παιχνίδια και τα πολυμέσα που έχετε αγοράσει και κατεβάσει.
  • Να απολαμβάνει κάποια από τα προνόμια της συνδρομής σας στο PlayStation Plus, όπως το διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες και η Βοήθεια παιχνιδιών.

Όρια Κοινοποίησης οθόνης και παιχνιδιού εκτός σύνδεσης στο PS5

  • Μπορείτε να έχετε ενεργοποιημένη τη ρύθμιση Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης σε μία κονσόλα PS5 κάθε φορά. 

Η ρύθμιση Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης στο PS5 δεν επηρεάζει το όριο ενεργοποίησης στις υπόλοιπες κονσόλες σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε απομακρυσμένα την κοινή χρήση της κονσόλας PS5

Για να απενεργοποιήσετε μια κονσόλα στην οποία δεν έχετε πλέον πρόσβαση, συνδεθείτε στη Διαχείριση λογαριασμού και απενεργοποιήστε όλες τις συσκευές. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να απενεργοποιείτε απομακρυσμένα όλες τις συσκευές μόνο κάθε 6 μήνες.

Χρειάζεστε βοήθεια; 

Επικοινωνία με τους ειδικούς υποστήριξης