Konfigurer Apple Music på PS5-konsoller

Sådan konfigurerer du Apple Music på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du konfigurerer Apple Music på din PlayStation®5-konsol, og hvordan du fjerner tilknytningen for din Apple Music-konto fra PlayStation™Network.

Sådan downloader du Apple Music på PS5™-konsoller

1. Vælg Alle apps i Medier.
  2. Vælg Apple Music > Download
  3. Start Apple Music-appen.
  4. Vælg Opret en konto eller Log på, og indtast dine oplysninger.
  5. Følg anvisningerne for at tilknytte dine konti.

Hvilke PlayStation-konsoller er kompatible med Apple Music?

• PS5-konsoller

Kan jeg lytte til Apple Music, mens jeg spiller spil på PS5-konsoller?

Du kan lytte til musik, mens du spiller kompatible PS5- og PS4-spil på en PS5-konsol.

Hvilke lande/områder understøtter Apple Music på PS5-konsoller?

Tilgængelige kunstnere og numre kan variere alt efter din placering.

Argentina Honduras Peru
Australien Hongkong Polen
Østrig Ungarn Portugal
Bahrain Island Qatar
Belgien Indien Rumænien
Bolivia Indonesien Rusland
Brasilien Irland Saudi-Arabien
Bulgarien Israel Singapore
Canada Italien Slovakiet
Chile Japan Slovenien
Kina Kuwait Sydafrika
Colombia Libanon Sydkorea
Costa Rica Luxembourg Spanien
Kroatien Malaysia Sverige
Cypern Malta Schweiz
Tjekkiet Mexico Taiwan
Danmark Holland Thailand
Ecuador New Zealand Tyrkiet
El Salvador Nicaragua Ukraine
Finland Norge Forenede Arabiske Emirater
Frankrig Oman Storbritannien
Tyskland Panama USA
Grækenland Paraguay Uruguay
Guatemala

Hvordan fjerner jeg tilknytningen mellem Apple Music og PlayStation Network?

Åbn Apple Music-appen, og vælg din konto øverst til højre på skærmen. Vælg Log af. Din Apple Music-konto er ikke længere knyttet til PlayStation Network.

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores supportspecialister