Konfigurer Apple Music på PS5-konsoller

Sådan konfigurerer du Apple Music på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du konfigurerer Apple Music på din PlayStation®5-konsol, og hvordan du fjerner tilknytningen for din Apple Music-konto fra PlayStation™Network.

Sådan downloader du Apple Music på PS5™-konsoller

1. Vælg Alle apps i Medier.
  2. Vælg Apple Music > Download
  3. Start Apple Music-appen.
  4. Vælg Opret en konto eller Log på, og indtast dine oplysninger.
  5. Følg anvisningerne for at tilknytte dine konti.

Hvilke PlayStation-konsoller er kompatible med Apple Music?

• PS5-konsoller

Kan jeg lytte til Apple Music, mens jeg spiller spil på PS5-konsoller?

Du kan lytte til musik, mens du spiller kompatible PS5- og PS4-spil på en PS5-konsol.

Hvilke lande/områder understøtter Apple Music på PS5-konsoller?

Tilgængelige kunstnere og numre kan variere alt efter din placering.

Argentina

Guatemala

Paraguay

Australien

Honduras

Peru

Østrig

Hongkong

Polen

Bahrain

Ungarn

Portugal

Belgien

Island

Qatar

Bolivia

Indien

Rumænien

Brasilien

Indonesien

Rusland

Bulgarien

Irland

Saudi-Arabien

Canada

Israel

Singapore

Chile

Italien

Slovakiet

Kina

Japan

Slovenien

Colombia

Kuwait

Sydafrika

Costa Rica

Libanon

Spanien

Kroatien

Luxembourg

Sverige

Cypern

Malaysia

Schweiz

Tjekkiet

Malta

Taiwan

Danmark

Mexico

Thailand

Ecuador

Holland

Tyrkiet

El Salvador

New Zealand

Ukraine

Finland

Nicaragua

Forenede Arabiske Emirater

Frankrig

Norge

Storbritannien

Tyskland

Oman

USA

Grækenland

Panama

Uruguay

Hvordan fjerner jeg tilknytningen mellem Apple Music og PlayStation Network?

Åbn Apple Music-appen, og vælg din konto øverst til højre på skærmen. Vælg Log af. Din Apple Music-konto er ikke længere knyttet til PlayStation Network.