Videoindgangssignaler understøttet af PlayStation®VR

Nyd virtual reality-indhold, der er designet til PS VR, samt andet kompatibelt VR-indhold i 360-graders video. Du kan identificere disse typer af indhold ved at kigge efter PlayStation®VR på emballagen eller på den relevante PlayStation™Store-side.

PS VR understøtter også andre typer af indhold*1 som f.eks.:

2D-indhold

Du kan se 2D-indhold i følgende opløsninger:

• 480/60p, 576/50p, 720/50p, 720/60p, 1080/50i, 1080/50p, 1080/24p, 1080/60i, 1080/60p

2D-indhold (2160p)

På en PlayStation®4-konsol (CUH-7000-serien) eller en PlayStation®5-konsol kan du se 2D-indhold i 2160p*2. Når du tilslutter PS VR til et TV, der understøtter 2160p, får du indholdet vist på følgende måde:

VR-headsettets strømstatus

VR-headset

TV

Til

Bruger opløsningen fra VR-headsettet

1080p

Slukket

2160p

3D-indhold*3

Kun på en PlayStation®4-konsol (CUH-7000-serien) og ikke på PlayStation®5-konsoller kan du tilslutte PS VR til enten et 2D-TV eller et 3D-TV. 3D-indhold vises som følger:

TV-type

PS4™-systemindstilling

VR-headset

TV

2D-TV

Vis i 3D med VR-headset *4 er aktiveret

3D

Intet indhold vises *5

Vis i 3D med VR-headset *4 er ikke aktiveret

2D

2D

3D-TV

(Ingen indstilling tilgængelig)

3D

3D

*1 Selv hvis dit TV er HDR-kompatibelt (high dynamic range), er HDR-indstillingen  i Indstillinger Lyd og skærm Indstillinger for video-output på PS4™-systemet indstillet til Sluk , når CUH-ZVR1 er tilsluttet.

*2 Når CUH-ZVR1 er tilsluttet, bruger videosignalet fra en PS4-konsol eller PS5-konsol kun YUV420-farveformatet.

*3 Formaterne Frame Packing (720/50p, 720/60p, 1080/24p), Top-and-Bottom (720/50p, 720/60p, 1080/24p) og Side-by-Side (1080/50i, 1080/60i) understøttes.

*4 Når du afspiller en Blu-ray 3D™-disk, mens PS VR er sluttet til et 2D-TV, kan du trykke på OPTIONS-knappen og derefter vælge Indstillinger Vis i 3D med VR-headset.

*5 Der vil heller ikke komme lyd fra dit TV. Tilslut hovedtelefoner til dit VR-headset.

Opdater altid PS VR-enhedens software og PS4™-systemsoftware til den nyeste version.