Spil ikke-PS VR2-spil på PS VR2 (film-tilstand)

Sådan spiller du ikke-PS VR2-spil på PS VR2 (film-tilstand)

Find ud af, hvordan du bruger dit PlayStation®VR2-system til at vise ikke-VR-spil og medieapps.

Sådan starter du film-tilstand på PS VR2

1. Tænd for din PlayStation®5-konsol og dit PS VR2-system.

1. Vælg et ikke-PS VR2-spil eller en medieapp.
    Du kan se spil- eller medieappen på en virtuel skærm via dit headset.

• I film-tilstand er den sociale skærm (det billede, der vises på TV'et) deaktiveret.

Sådan får du adgang til hurtige indstillinger i film-tilstand

Få hurtig adgang til vigtige indstillinger for PS VR2 ved hjælp af kontrolcenteret.

1. Mens du er i film-tilstand, skal du trykke på PS-knappen for at få adgang til kontrolcenteret.

2. Vælg kortet med hurtige indstillinger for PS VR2 for hurtigt at justere følgende indstillinger:

• Vis omgivelser (transparent visning)
  • Lysstyrke
  • Skærmstørrelse
  • VR-headset vibration
  • Indstil spilleområde
  • Juster visibilitet
  • Øjesporing
  • Andre indstillinger

Sådan ændrer du indstillingerne for film-tilstand

1. Tænd for PS VR2, gå til startskærmen, og vælg Indstillinger > Tilbehør > PlayStation VR2.

2. Vælg Film-tilstand, og vælg mellem følgende indstillinger:

Skift størrelsen på skærmen i film-tilstand.  Denne indstilling er også tilgængelig via PlayStation VR2-kortet i kontrolcenteret.

Når den er slået fra, kommer lydkilden fra det sted, hvor skærmen er i det virtuelle rum. Slå til for at låse lydpositionen, så lydkilden forbliver i forhold til den retning, som dit VR-headset vender.

Sørg for at aktivere Indstillinger > Lyd > 3D-lyd for hovedtelefoner > Aktivér 3D-lyd for hovedtelefoner.

Sådan flytter du skærmen i film-tilstand

Tryk på indstillingsknappen på din PlayStation VR2 Sense™-controller, og hold den nede for at nulstille skærmens position.

H) Indstillingsknap