Afspil video og musik fra diske og USB-drev på PlayStation

Sådan afspiller du video og musik fra diske og USB-drev på PlayStation

Find ud af, hvilke disk- og filformater der understøttes på PlayStation®5-konsoller og PlayStation®4-konsoller.

Sådan bruger du mediediske på PS5-konsoller

Hvis du vil afspille en Blu-ray Disc™ eller DVD, skal du sætte disken i diskslotten. Diskafspilleren vises på dine medier, og afspilningen kan begynde. Diskafspilleren understøtter nedenstående formater.

• Ultra HD Blu-ray™
  • Blu-ray Disc™
    BD-ROM*1
    BD-R/RE (BDAV, BDMV)
  • DVD
    DVD-ROM
    DVD-R/RW*2 (videotilstand, VR-tilstand*3)
    DVD+R/RW*2

*1 Hybriddiske understøttes

*2 AVCHD understøttes

*3 CPRM understøttes

PS5 Digital Edition-konsollen understøtter ikke diskbaserede spil eller medier.

Sådan afspiller du mediediske på PS4-konsoller

Hvis du vil afspille en Blu-ray Disc™ eller DVD, skal du sætte disken i diskslotten og derefter vælge indholdet fra indholdsområdet. Din PS4™-konsol skal aktivere diskafspilningsfunktionen over internettet (kun én gang), før du kan afspille BD eller DVD. Når denne funktion er aktiveret, behøver din konsol ikke oprette forbindelse til internettet for at afspille BD eller DVD.

• Blu-ray Disc™
  • BD-ROM*1
    BD-R/RE (BDAV, BDMV)
  • DVD
    DVD-ROM
    DVD-R/RW*2 (videotilstand, VR-tilstand*3)
    DVD+R/RW*2

*1 Hybriddiske understøttes

*2 AVCHD understøttes

*3 CPRM understøttes

Fortsat afspilning af copyrightbeskyttede BD kræver muligvis fornyelse af krypteringsnøglen for AACS (Advanced Access Content System). Krypteringsnøglen fornys automatisk, når din PS4™-konsol har forbindelse til internettet.

Ikke-understøttede diskformater på PS5-konsoller og PS4-konsoller

PS5-konsoller og PS4-konsoller understøtter ikke afspilning af disse disketyper.

• CD
  • BD-RE ver.1.0
  • BD-R/RE XL
  • DVD'er, der ikke er komplette

Brug ikke følgende diske. Det kan beskadige din konsol.

• 8 cm-diske
  • Ikke-cirkulære diske såsom diske formede som kort, stjerner eller hjerter.
  • Diske, der er revnet eller deforme, eller diske, der er blevet repareret.
  • Diske, der har mærkater eller papiretiketter på sig.

Bemærk, at

• En DualDisc har en side, der er i overensstemmelse med DVD-standarden, og en side kun med lyd. Den side, der kun indeholder lyd, kan ikke afspilles på din konsol.
  • Nogle diske kan muligvis ikke afspilles som følge af ridser, støv, kvaliteten på optagelsen eller optagelsesenhedens egenskaber.
  • I sjældne tilfælde vil DVD, BD og andre medier ikke afspilles korrekt på din konsol. Dette skyldes hovedsageligt variationer i fremstillingsprocessen eller kodning af softwaren.

Sådan afspiller du video fra et USB-drev på PS5-konsoller og PS4-konsoller

Kontrollér, at USB-drevet er formateret med enten exFAT- eller FAT32-filsystemet.

1. Brug en computer til at oprette en mappe i USB-drevets rodmappe, og placer derefter dine videofiler i mappen.
  2. Vælg Mediegalleri fra dit spils hjem på din konsol.
  3. Tilslut USB-drevet til din PS5-konsol, og vælg derefter USB. Der vises en liste over videofiler på dit USB-drev. Vælg en fil for at afspille den.

Understøttede filformater på PS5-konsol

• MKV
    Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2
    Lyd: AAC LC
  • MP4
    Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 5.2
    Lyd: AAC LC
  • WEBM
    Video: VP9
    Lyd: Opus

Maksimal videoopløsning er 3840 x 2160. Mediegalleri kan ikke afspille copyright-beskyttede filer. Visse typer indhold, der distribueres via internettet og på anden måde, har afspilningsbegrænsninger. Kontakt indholdsudbyderen for at få flere oplysninger.

1. Brug en computer til at oprette en mappe i USB-drevets rodmappe, og placer derefter dine videofiler i mappen.
  2. Vælg Media Player fra indholdsområdet.
  3. Tilslut USB-drevet til din PS4-konsol, og vælg derefter USB. Der vises en liste over videofiler på dit USB-drev. Vælg en fil for at afspille den.

Understøttede filformater på PS4-konsol

• MKV
    Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2
    Lyd: MP3, AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
  • AVI
    Video: MPEG4 ASP, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2
    Lyd: MP3, AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
  • MP4
    Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 5.2 (kun PlayStation®4 Pro)
    Lyd: AAC LC, AC-3 (Dolby Digital), LPCM
  • MPEG-2 PS
    Video: MPEG2 Visual
    Lyd: MP2 (MPEG2 Audio Layer 2), MP3, AAC LC, AC-3 (Dolby Digital), LPCM
  • MPEG-2 TS
    Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2, MPEG2 Visual
    Lyd: MP2 (MPEG2 Audio Layer 2), AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
  • AVCHD (.m2ts, .mts)
  • XAVC S™ (.mp4)

Sådan afspiller du musik fra et USB-drev på PS5-konsoller og PS4-konsoller

Kontrollér, at USB-drevet er formateret med enten exFAT- eller FAT32-filsystemet.

1. Brug en computer til at oprette en "Musik"-mappe i USB-drevets rodmappe, og placer derefter dine lydfiler i mappen "Musik".
  2. Tilslut USB-drevet til din PS5-konsol.
  3. Vælg Musik i kontrolcenteret. USB-drev vises på din playliste.
  4. Vælg USB-drev
  5. Vælg en fil for at afspille den.

Understøttede filformater

• FLAC
  • MP3
  • AAC

Det er muligvis ikke muligt at afspille nogle filer på grund af deres datatype eller filstørrelse. Denne app kan ikke afspille copyright-beskyttede musikfiler.

1. Brug en computer til at oprette en "Musik"-mappe i USB-drevets rodmappe, og placer derefter dine lydfiler i mappen "Musik".
  2. Tilslut USB-drevet til din PS4-konsol.
  3. Vælg Bibliotek i indholdsområdet.
  4. Vælg USB-musikafspiller i indholdsområdet.
  5. Vælg den musik, du vil afspille.
    Hvis du vil afspille al musikken i mappen, skal du markere mappen, trykke på OPTIONS-knappen og derefter vælge Afspil

Nogle enheder er ikke kompatible pga. form eller design.

Understøttede filtyper

1. FLAC
  2. MP3
  3. AAC

Det er muligvis ikke muligt at afspille nogle filer på grund af deres datatype eller filstørrelse. Denne applikation kan ikke afspille copyright-beskyttede musikfiler. Visse typer indhold, der distribueres via internettet og på anden måde, har afspilningsbegrænsninger. Kontakt indholdsudbyderen for at få flere oplysninger.