Anmod om at se-funktionen på PlayStation®4

Find ud af, hvordan du sender en anmodning om at se din vens gameplay.

Anmod om at se på PS4-konsoller

1. Vælg Venner fra funktionsskærmen.
  2. Vælg Spiller nu, og vælg derefter den ven, hvis gameplay du gerne vil se.
  3. Vælg Overblik > Spiller nu > Anmod om at se.

Når du modtager en Anmod om at se-meddelelse, kan du vælge Send til mange personer eller Brug Share Play med blot én spiller.

Muligheder for at dele gameplay på PS4-konsollen

Send til mange personer

Del dit gameplay med spillere ved hjælp af en streamingtjeneste. Du kan også bruge dit PlayStation Camera eller en mikrofon til at kommentere dit spil.

Brug Share Play med blot én spiller

Med Share Play kan du lade en ven se dig spille dit yndlingsspil ved at dele din skærm, lade vedkommende overtage styringen af handlingen og prøve spillet selv eller springe ind i et lokalt multiplayer-samarbejde eller versus-spil.

PlayStation 4-konsol og internetforbindelse er påkrævet for hver Share Play-deltager. PlayStation Plus kan være påkrævet.

Deaktiver anmodninger om at se

Hvis du vil deaktivere disse anmodninger:

• Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Indstillinger for personlige oplysninger Spil | Medie Anmodninger om at se , og vælg Ingen.