Sådan udbedrer du 0x8320020A

Din PlayStation Portal™ – ekstern afspiller har en systemfejl.

Der kan være opstået en systemfejl med PS Portal.

• Genstart din PS Portal.
    1. Tryk og hold tænd/sluk-knappen nede.
    2. Vælg Genstart.
  • Hvis genstart ikke løser problemet, kan du prøve at nulstille PS Portal.
    Bemærk: Nulstilling vil logge dig ud af PS Portal samt slette alle data og tilpassede indstillinger.
    1. Stryg til venstre øverst til højre på PS Portal-skærmen for at få vist genvejsmenuen.
    2. Vælg Indstillinger > System > Systemsoftware > Muligheder for nulstilling.
    3. Vælg Nulstil.

– Hvis denne fejl fortsætter, skal du kontakte PlayStation Kundesupport.