Sådan udbedrer du NW-102265-6

Kan ikke oprette forbindelse til serveren.

Der opstod en fejl ved oprettelse af forbindelse til PlayStation™Network.

1. Besøg PSN-statussiden for at se, om der er serverfejl eller vedligeholdelse i gang.
  2. Genstart din PlayStation®5-konsol, og opret forbindelse til internettet ved hjælp af en kabelforbindelse så meget som muligt. Og konfigurer netværksindstillingerne igen.
  3. Når du bruger en trådløs forbindelse, skal du overveje installationsplaceringen, så din PS5-konsol kommer tættere på din router, eller fjerne alt, der kan forstyrre forbindelsen mellem enhederne.
  4. Sluk for routeren og modemmet, og vent mindst 5 minutter, før du genstarter.
  5. Opdater routerens firmware. (Kontakt routerleverandøren for at få oplysninger om, hvordan du opdaterer).
  6. Prøv om muligt at åbne disse porte. TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 og UDP: 3478, 3479, 49152~65535.
    Kontakt din internetudbyder for at få hjælp til portåbning og routerindstillinger.
  7. I netværksindstillingerne skal du konfigurere en statisk IP-adresse manuelt for at forbedre den.
  8. Den kan forbedres ved midlertidigt at ændre DNS-indstillingerne.
    Gå til DNS-indstillinger i Netværksindstillinger, og konfigurer dine netværksindstillinger med nummeret på den offentlige DNS, der er gratis og åben for offentligheden af virksomheder eller organisationer.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, er linjen sandsynligvis midlertidigt optaget. Vent et øjeblik, og prøv igen senere.