SU-30746-0

Systemsoftwareopdateringen mislykkedes.

1. Genstart din PlayStation®4-konsol, og prøv at opdatere systemsoftwaren ved hjælp af en kablet internetforbindelse, hvis det er muligt.
  2. Vælg Meddelelser i PS4-funktionsområdet, fremhæv opdateringsfilen, og tryk på OPTIONS-knappen > Slet.
  3. Vælg derefter Indstillinger Systemsoftwareopdatering
  4. Hvis du oplever flere mislykkede downloads, så opdatér PS4-systemsoftwaren ved hjælp af et USB. Besøg vejledningen nedenfor for at få flere oplysninger.