Sådan udbedrer du NW-31253-4

Der opstod en netværksfejl. Svar fra DNS-server er forsinket eller ustabilt.

1. Genstart PlayStation®4-konsollen og routeren.
  2. Kontrollér, om din internetudbyder gennemfører vedligeholdelse af deres netværk.
  3. Følgende portnumre anvendes af PlayStation™Network-servere til at oprette forbindelse til internettet. Sørg for, at din router ikke blokerer disse:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  4. Hvis du har benyttet en bestemt DNS-server, kan du gå til Indstillinger > Netværk > Konfigurer internetforbindelse > Brugerdefineret og ændre DNS-indstillinger.