Sådan udbedrer du NP-38496-0

Share Play kan ikke startes, fordi din uploadhastighed er lavere end 2 Mbps.

For at få den bedste oplevelse med Share Play skal både du og din ven have en højhastighedsinternetforbindelse på mindst 2 Mbps.

1. Hvis det er muligt, kan du prøve at bruge et LAN-kabel til at slutte din PlayStation®4-konsol til netværket.
  2. Er du forbundet via en Wi-Fi-forbindelse, kan du placere PS4™-konsollen og routeren tættere sammen og sørge for, at der ikke er forhindringer mellem de to.
  3. Kontrollér, om andet udstyr, der er sluttet til dit netværk, bruger en stor del af båndbredden. Vent, til disse er færdige.
  4. Gå til Party > Party-indstillinger > Videokvalitet for Share Play og indstil både Opløsning og Billedhastighed som Standard. Du skal bruge en højhastighedsinternetforbindelse for at benytte Share Play med indstillingen Høj.
  • Kontroller din forbindelseshastighed i Indstillinger > Netværk > Test internetforbindelse.