Sådan udbedrer du CE-39984-3

PlayStation®4-konsollen har indhentet en IP-adresse, men kan ikke oprette forbindelse til internettet.

1. Kontrollér dine netværksindstillinger, og test internetforbindelsen.
  2. Hvis du bruger et Wi-Fi-hotspot, er du muligvis nødt til at logge på hotspotnetværket for at oprette forbindelse til internettet.
  3. Hvis du ikke kan åbne webbrowseren på PS4®-konsollen, skal du gå til Indstillinger > Brugervejledning, hvor du kan se et login-skærmbillede for det trådløse hotspot.