CE-35406-8

PlayStation®Vita kunne ikke forbindes til PlayStation®4-konsollen mhp. Remote Play, da kontiene på systemerne ikke er de samme.

Den samme konto skal være tilknyttet begge systemer for at benytte Remote Play-funktionen.

Hvis du har brug for at skifte kontoen tilknyttet din PS4™-konsol, skal du trykke på PS-knappen for at åbne genvejsmenuen og vælge Strøm > Skift bruger.

Kun én konto kan knyttes til en PS Vita. Hvis du vil tilknytte en ny konto, skal du gendanne dit PS Vita-system.

• Du gendanner systemsoftwaren og sletter alle data på PS Vita-systemlageret ved at vælge Formatér > Gendan dette system og derefter følge vejledningen på skærmen.