Sådan udbedrer du CE-33984-7

Forbindelsestesten gik i timeout under forsøget på at hente IP-adresse.

1. Gå til Indstillinger > Netværk.
  2. Vælg Test internetforbindelse.
  3. Genstart din PlayStation®4-konsol, og opret forbindelse til internettet ved hjælp af en kablet forbindelse, hvis det er muligt.
  4. Hvis du bruger WiFi, skal du prøve at flytte din PS4®-konsol tættere på din router og fjerne alt, der forstyrrer forbindelsen mellem enhederne.
  5. Sluk for routeren, og vent mindst 5 minutter, før du genstarter.
  6. Hvis IP-adressen ikke kan hentes, skal du kontrollere indstillingerne for internetforbindelsen igen.