CE-32951-0

Der opstod et problem med netværksforbindelse.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til PlayStation Network (PSN), kan du prøve disse trin:
  1. Kontroller, at PSN-tjenester er tilgængelige.
  2. Hvis PSN er tilgængeligt, kan du udføre en test af din internetforbindelse. Gå til  Indstillinger > Netværk > Test internetforbindelse for at bekræfte, at du har forbindelse til internettet.
  3. Sørg for, at din router har den mest opdaterede firmware eller software. Besøg routerproducentens website, eller kontakt din internetudbyder for at få hjælp.