Slik monterer og bruker du PULSE Elite-ladekroken

Finn ut hvordan du monterer og bruker PULSE Elite™-ladekroken.

Slik monterer du PULSE Elite-ladekroken

Du må montere PULSE Elite-ladekroken på en vertikal overflate før du bruker den til å lade det trådløse PULSE Elite™-hodesettet.

1. Finn et passende sted på en vertikal overflate for ladekroken.
    Se anbefalingene for hvor du bør montere kroken.
    Siden overflaten varierer, følger ikke skruer og andre monteringsverktøy med. Sjekk din lokale forhandler for å finne de riktige skruene og verktøyene som trengs for overflatematerialet der du vil montere kroken.
  2. Fest monteringsplaten til den vertikale overflaten. Kontroller at platen er i vater før du fester den på plass.
  1. Juster nøkkelhullet på ladekroken etter monteringsstolpen på platen, og trykk ned for å feste den på plass.

Når kroken er festet til monteringsplaten, kobler du den til en strømkilde for å lade hodesettet.

Hvor skal PULSE Elite-ladekroken monteres?

• Stedet må gjøre det mulig å feste monteringsplaten i vannrett posisjon. Hvis platen ikke er i vater, kan det hende at ladekontakten på kroken ikke kobles ordentlig til ladeterminalene på hodesettet.
  • Det må være nok plass til at bredden og høyden på hodesettet kan henge.
  • Stedet må være i nærheten av en kompatibel USB Type A-ladeport (for eksempel PlayStation®5-konsollen eller PC/Mac®), slik at du kan koble hodesettet til med den medfølgende USB-kabelen.

Slik lader du PULSE Elite-hodesettet med PULSE Elite-ladekroken

Sørg for at du fester PULSE Elite-ladekroken til en vertikal overflate før du bruker den til å lade det trådløse PULSE Elite-hodesettet.

1. Koble ladekroken til PS5®-konsollen eller en annen strømkilde (5 V / 500mA  ­– 2 A) med USB-kabelen som fulgte med hodesettet.
  2. Fest hodesettet til ladekroken.
    Juster ladeterminalene på hodebåndet på hodesettet etter ladekontaktene på kroken.

Statusindikatoren på hodesettet blinker sakte oransje under lading. Når hodesettet er ferdig å lade, slås indikatoren av.

• Ladehengeren er bare kompatibel med det trådløse PULSE Elite-hodesettet.
  • Når batteriet i hodesettet er tomt for strøm, tar det ca. 2,5 timer å lade det helt opp. Hvis du vil bruke hodesettet før det, kan du la det lade i 10 minutter for å bruke det i 2 timer.