Se etter oppdateringer på PS5™- og PS4™-konsoller

Sørg for å oppdatere spillene og programmene til de nyeste versjonene for å oppleve nye funksjoner og forbedret ytelse.

Oppdatere PlayStation-spill og -programmer

Når du starter et spill eller et program, oppdateres det automatisk til den nyeste versjonen som er tilgjengelig.

1. Gå til Bibliotek, og velg spillet du vil oppdatere.
  2. Trykk på (valg)-knappen, og velg Se etter oppdatering
  3. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, følger du instruksjonene for å installere oppdateringen.

Kontroller versjonen av systemprogramvaren

1. Gå til Innstillinger > System > Systemprogramvare > Konsollinformasjon.

2. Denne menyen viser systemprogramvareversjonen, konsollnavnet til PS5, IP-adressen og MAC-adressen.

1. Når du må kontrollere konsollens systemprogramvareversjon og nettverksadresser, går du til Innstillinger > System > Systeminformasjon
  2. Denne menyen viser systemprogramvareversjonen, konsollnavnet til PS4, IP-adressen og MAC-adressen.