Slik feilsøker du problemer med Access-kontrolleren

Finn ut hvordan du tilbakestiller Access™-kontrolleren og andre feilsøkingstrinn.

Slik tilbakestiller du Access-kontrolleren med reset-knappen

Hvis du har problemer med kontrolleren, kan du prøve å bruke reset-knappen. Denne tilbakestillingsmetoden påvirker ikke paring, profiler eller andre kontrollerinnstillinger.

1. Slå av PlayStation®5-konsollen.
    Gå til kontrollsenteret og velg Strøm > Slå av PS5
    Du kan også trykke på og holde inne av/på-knappen til konsollen avgir et lydsignal.
  2. Snu kontrolleren og finn reset-knappen.
  3. Bruk en liten nål eller lignende (følger ikke med) til å holde inn reset-knappen i minst ett sekund.
  4. Koble kontrolleren til PS5®-konsollen med den medfølgende USB-kabelen, og trykk på PS-knappen.

Slik tilbakestiller du Access-kontrolleren til fabrikkinnstillingene

Du kan tilbakestille kontrolleren til fabrikkinnstillingene fra PS5-konsollen. Denne tilbakestillingsmetoden sletter alle profiler som er tildelt sporene på kontrolleren.

1. Fra hjem-skjermen går du til Innstillinger > Tilbehør
  2. Velg Access-kontroller > Tilbakestill
  3. Velg Ja for å tilbakestille kontrolleren.
    Hvis du har paret to Access-kontrollere med konsollen, velger du kontrolleren du vil tilbakestille, og deretter velger du Tilbakestill.
    Kontrolleren tilbakestilles.
  4. Velg OK for å lukke menyen.
  • Selv etter at du har tilbakestilt kontrolleren, blir de lagrede profilene dine værende på PS5-konsollen.

Har du fremdeles problemer?

Sørg for å oppdatere systemprogramvaren til PS5®-konsollen og enhetsprogramvaren til Access-kontrolleren til de nyeste versjonene som er tilgjengelige.

Hvis du har prøvd å tilbakestille kontrolleren og fremdeles har problemer, kan du velge et problem fra listen nedenfor.