Slik løser du WV-109168-5

Det oppstod en feil under tilkoblingen til PlayStation™Network.

1. Sjekk statussiden for PSN for å se om det er eventuelle serverfeil eller pågående vedlikehold.
  1. Start PlayStation®5-konsollen på nytt, koble helst til Internett med en kablet tilkobling, og konfigurer nettverksinnstillingene igjen.

2. Når du bruker en trådløs tilkobling, må du sørge for at PS5®-konsollen er så nær ruteren som mulig. Hvis ikke må du fjerne elementer som kan blokkere eller forstyrre tilkoblingen.

3. Slå av ruteren og modemet, og vent i minst fem minutter før du starter dem på nytt.

4. Kontakt Internett-leverandøren eller nettverksadministratoren for å oppdatere fastvaren til ruteren.

5. Hvis du kan, bør du snakke med Internett-leverandøren din om hvordan du avbryter portfiltreringsfunksjonen på ruteren.

6. Prøv å konfigurere en statisk IP-adresse manuelt ved å gå til Innstillinger > Nettverk > Innstillinger > Konfigurere Internett-tilkobling.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve igjen senere.