WS-116522-7

Oppdatering av systemprogramvaren mislyktes.

Den nyeste versjonen av systemprogramvaren gjenkjennes ikke, og oppdateringen mislyktes.
Prøv følgende i henhold til oppdateringsmetoden du bruker:
  1. Oppdatere via Internett
    ・Start PlayStation®5 på nytt, og koble helst til Internett med en kablet tilkobling, og konfigurer nettverksinnstillingene igjen.

・Når du bruker en trådløs tilkobling, må du se gjennom installeringsstedet. Du kan for eksempel flytte PS5 nærmere ruteren eller fjerne eventuelle tilkoblingsforstyrrelser mellom enhetene.

・Slå av ruteren og modemet, og vent i minst fem minutter før du starter det på nytt.
  2. Oppdatere via en USB-lagringsenhet
    Last ned den nyeste versjonen av systemprogramvaren.
    Kontroller at filnavnet og lagringsstedet er riktig.
  3. Oppdatere med en spillplate
    Sørg for at det ikke er fingermerker, smuss eller riper på platen.
    Hvis det er smuss eller merker på platen, må du rengjøre den med en myk, ren klut, for eksempel en rengjøringsklut for briller, og tørke fra midten og ut til kantene.

Hvis det ovennevnte ikke fungerer, kan du prøve andre oppdateringsmetoder hvis det er mulig.