Slik løser du CE-38605-2

Det oppstod en feil da du lastet ned innhold på PlayStation®4-konsollen.

1. Velg Varsler fra funksjonsskjermen.

2. Marker nedlastingsvarslet, trykk på triangelknappen, og velg Slett.

3. Hvis du bruker utvidet lagring, går du til Innstillinger > Enheter > USB-lagringsenheter, velger lagringsenhet og velger Slutt å bruke utvidet lagring. Deretter fjerner du enheten for utvidet lagring fra PS4®-konsollen.

4. Installer appen på nytt fra Bibliotek.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å initialisere PS4-konsollen.

1. Sikkerhetskopier dataene på PS4-konsollen.

1. Når sikkerhetskopieringen er fullført, går du til Innstillinger > Initialisering > Initialiser PS4 og følger instruksjonene på skjermen.