Sikkerhetskopiere og gjenopprette PS4 data med en ekstern lagringsenhet

Sikkerhetskopiere og gjenopprette PS4 data med en ekstern lagringsenhet

Bruk alternativet  Sikkerhetskopier og gjenopprett  til å sikkerhetskopiere alle PlayStation®4-data på en enkel måte, inkludert lagret data i systemlagringen og brukerprofildata for kontoer for voksne og barn.

Slik kan du sikkerhetskopiere PlayStation®4-data

Hvis du vil sikkerhetskopiere data , trenger du en FAT32- eller exFAT-formatert ekstern lagringsenhet med minst dobbelt så stor lagringsplass som PS4™-harddisken har. Hvis du ikke har nok plass til å sikkerhetskopiere alt på enheten, kan du velge ikke å sikkerhetskopiere programdataene.

1. Det er viktig at du synkroniserer dine trophies først, siden de ikke er inkludert i de sikkerhetskopierte dataene. Gå til Trophies, trykk på OPTIONS-knappen , og velg Synkroniser trophies med PSN

2. Sett den eksterne lagringsenheten du skal bruke , inn i en av PS4™-konsollens USB-porter.

3. Gå til Innstillinger > System > Sikkerhetskopier og gjenopprett.

4. Velg Sikkerhetskopier

5. Bekreft dataene du ønsker å gjenopprette. Det er viktig å sikkerhetskopiere lagrede data for å unngå å miste spillfremdriften når  harddisken byttes ut.

6. En fremdriftslinje viser status for sikkerhetskopieringen. Du kan avbryte dette når du selv ønsker.

7. På neste skjermbilde kan du navngi sikkerhetskopieringen. Hvis du vil fortsette, kan du markere Sikkerhetskopier og trykke på X-knappen.

8. Fjern den eksterne lagringsenheten fra PS4™-systemet.

Slik gjenoppretter du PlayStation®4-dataene dine

1. Gå til Innstillinger > System > Sikkerhetskopier og gjenopprett.

2. Sett den eksterne lagringsenheten med sikkerhetskopien inn i en av PS4™-konsollens USB-porter.

3. Velg Gjenopprett PS4.

4. Velg sikkerhetskopifilen du ønsker å gjenopprette.

5. Du vil se et skjermbilde som forteller deg at systemet starter på nytt og initialiserer, uansett om prosessen med sikkerhetskopieringen er ferdig eller ikke. VelgJa for å fortsette.

PS4-dataene dine er nå gjenopprettet på systemet.