Sikkerhetskopiere og gjenopprette PS4-konsolldata

Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter du PS4-konsolldata

Bruk alternativet Sikkerhetskopier og gjenopprett for å sikkerhetskopiere alle PlayStation®4-konsolldataene på en enkel måte, inkludert lagrede data og brukerprofildata.

PS4™-konsolldata du kan sikkerhetskopiere

Å sikkerhetskopiere data jevnlig er en god måte å forsikre seg om at viktig data blir lagret. Du kan sikkerhetskopiere følgende datatyper på en USB-stasjon.

• Spill og apper
  • Lagrede data
  • Skjermbilder og videoklipp
  • Innstillinger

Alle brukerdata som er lagret på PS4-konsollen, er inkludert i sikkerhetskopidataene. Når du gjenoppretter sikkerhetskopidataene, tilbakestilles PS4-konsollen, og alle data som er lagret på konsollen, slettes.

Hvis du ønsker å gjenopprette data uten å gjenopprette konsollen, må du bruke en USB-enhet for utvidet lagring eller skylagring.

Slik sikkerhetskopierer du PS4-konsolldataene dine

Hvis du vil sikkerhetskopiere data, trenger du en FAT32- eller exFAT-formatert USB-enhet med minst dobbelt så stor lagringsplass som størrelsen på PS4-sikkerhetskopifilen. Hvis du ikke har nok plass til å sikkerhetskopiere alt på enheten, kan du velge ikke å sikkerhetskopiere programdataene.

1. Det er viktig at du synkroniserer dine trophies først, siden de ikke er inkludert i de sikkerhetskopierte dataene. Gå til Trophies, trykk på OPTIONS-knappen, og velg Synkroniser trophies med PSN

2. Koble USB-stasjonen til PS4-konsollen.

3. Gå til Innstillinger > System > Sikkerhetskopier og gjenopprett.

4. Velg Sikkerhetskopier

5. Bekreft dataene du ønsker å gjenopprette. Det er viktig å sikkerhetskopiere lagrede data for å unngå å miste spillprogresjon.

6. Tilpass filnavnet til sikkerhetskopifilen, og velg Sikkerhetskopier.

7. Fjern USB-stasjonen.

Slik gjenoppretter du PS4-konsolldataene dine

Når du gjenoppretter data, sletter PS4-konsollen alle data lagret på konsollen. Dette kan ikke gjøres om på selv om du avbryter gjenopprettingshandlingen. Sørg for at du ikke sletter viktige data ved en feil. Slettede data kan ikke gjenopprettes.

1. Gå til Innstillinger > System > Sikkerhetskopier og gjenopprett
  2. Koble USB-stasjonen som inneholder filen, til PS4-konsollen.
  3. Velg Gjenopprett PS4
  4. Velg sikkerhetskopifilen du ønsker å gjenopprette.
  5. Velg Ja for å gjenopprette den.
Brukere som aldri har logget på PlayStation™Network (PSN) før, kan kun gjenopprette lagrede data til den opprinnelige PS4-konsollen som ble sikkerhetskopiert. Hvis du vil gjenopprette lagrede data på en annen PS4-konsoll, må du logge deg på PSN før du sikkerhetskopierer dataene.