CE-37857-0

PS4 gjenkjenner ikke USB-lagringen.

1. Koble til lagringsenheten.
  2. Hvis lagringsenheten er tilkoblet, men du ser denne feilen, kobler du den fra og kobler den til igjen.
  3. Velg Lyd/enheter > Slutt å bruke utvidet lagring på hurtigmenyen og koble til på nytt. Kontroller at du kobler til på nytt på en skikkelig måte.
  4. Sørg for at lagringsenheten er FAT- eller exFAT-formatert.
  5. Hvis du fremdeles har problemer, må du sjekke artikkelen PS4: Ekstern HDD-støtte for å få mer hjelp.