CE-32869-8

Kunne ikke starte programmet siden informasjonen var ugyldig. Databasen er sannsynligvis delvis ødelagt.

1. Start PlayStation 4 i Sikkerhetsmodus, og velg 5. Gjenopprett database
  2. Prøv å starte appen. Hvis feilen vedvarer, må du starte systemet i Sikkerhetsmodus igjen og velge 3. Oppdater systemprogramvare eller 5. Gjenopprett database.
  3. Hvis feilen bare skjer med et bestemt program, kan du slette programmet ved å trykke på OPTIONS-knappen på kontrolleren samtidig som du markerer programmet på hjemskjermen, og velge Slett. Installer programmet igjen via PlayStation Store.
  4. Hvis feilen skjer med flere eller alle programmene, kan du sikkerhetskopiere de lagrede dataene under Innstillinger  > Administrasjon av lagrede data for program > Lagrede data i systemlagring og starte PlayStation 4-systemet under Innstillinger > Initialisering > Initialiser PS4 > Hurtig.