Controleren voor updates op PS5™- en PS4™-consoles

Zorg ervoor dat je je games en apps bijwerkt naar de nieuwste versies voor nieuwe functies en verbeterde prestaties.

PlayStation-games en -applicaties bijwerken

Wanneer je een game of app start, wordt deze automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie die beschikbaar is.

1. Ga naar Bibliotheek en selecteer de game die je wilt bijwerken.
  2. Druk op de OPTIONS-toets en selecteer Controleren op update
  3. Als er een update beschikbaar is, volg je de instructies om de update te installeren.

Controleer de versie van je systeemsoftware

1. Ga naar Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Informatie over console.

2. In dit menu zie je de huidige versie van de systeemsoftware, de PS5-consolenaam, het IP-adres en het MAC-adres.

1. Als je de versie van de systeemsoftware en de netwerkadressen van je console wilt controleren, ga je naar Instellingen > Systeem > Systeeminformatie
  2. In dit menu zie je de versie van je systeemsoftware, de naam van de PS4-console, het IP-adres en het MAC-adres.