Licenties op PlayStation-consoles herstellen

Lees hoe je PlayStation™Store-licenties op PlayStation®5-consoles en PlayStation®4-consoles kunt herstellen.

Licenties op PS5-systemen herstellen

Het herstellen van licenties heeft geen invloed op je data.

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts > Overige > Licenties herstellen.

2. Selecteer Herstellen.
  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Licenties herstellen.

2. Selecteer Herstellen.

Wanneer moet ik PlayStation Store-licenties herstellen?

Het herstellen van licenties kan handig zijn bij de volgende problemen:

• Een game heeft een hangslotpictogram.
  • Je kunt een game of add-on niet vinden.
  • Een game crasht.
  • Je kunt geen aankoop doen in de PlayStation™Store.

Heb je nog steeds gameproblemen?

Probeer op je PS5®-systeem delen en offline spelen in te schakelen of je PS4®-systeem als je primaire PS4-systeem te activeren. Je kunt ook verdere stappen voor probleemoplossing vinden door de onderstaande gidsen te raadplegen.