CE-100006-7

Het externe opslagstation kan niet worden herkend.

Probeer het volgende:
  1. Werk je systeemsoftware bij naar de nieuwste versie.
  2. Als je externe opslagstation niet wordt herkend, koppel je de aangesloten USB-kabel los en sluit je deze weer aan.
    Als je een USB-hub gebruikt, verwijder deze dan en sluit het USB-opslagapparaat rechtstreeks aan op je PlayStation®5-console.
  3. Je externe opslagstation moet worden geformatteerd als je het voor de eerste keer als uitgebreide opslag wilt gebruiken. Ga naar Instellingen > Opslag > Uitgebreide opslag als je het station als uitgebreide opslag wilt gebruiken.
  4. Als je je gegevens niet in één keer kunt overzetten, probeer dan de content afzonderlijk over te zetten.
  5. Ga hieronder naar de handleiding over Uitgebreide opslag op PS5 om te controleren of je gamegegevens op uitgebreide opslagruimte kunnen worden geïnstalleerd.
  6. Er kan een probleem zijn met je externe opslagstation. Probeer een ander opslagapparaat te gebruiken.